Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, μεταξύ των: Αντ/χου κ. Δημητρίου Π. των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Ταύρου - Μοσχάτου κ.κ. Καραφωτιά Π. & Σιώκα Απ. του προϊσταμένου πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας κ. Μπαλτούνη Κ. και του Αντ/δρου της Δημ Κοιν. Ταύρου κ. Ταταράκη, με θέμα τα άμεσα μέτρα τα οποία πρέπει να παρθούν έν όψει των αναμενομένων καιρικών συνθηκών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και τα οποία ενδεχομένως μπορεί να πλήξουν το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Σήμερα Σάββατο 28-1-2012 & ώρα ο9.30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, μεταξύ των: Αντ/χου κ. Δημητρίου Π. των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Ταύρου - Μοσχάτου κ.κ. Καραφωτιά Π. & Σιώκα Απ. του προϊσταμένου πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας κ. Μπαλτούνη Κ. και του Αντ/δρου της Δημ Κοιν. Ταύρου κ. Ταταράκη, με θέμα τα άμεσα μέτρα τα οποία πρέπει να παρθούν έν όψει των αναμενομένων καιρικών συνθηκών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και τα οποία ενδεχομένως μπορεί να πλήξουν το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου. Επίσης συζητήθηκαν τα μέτρα τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν για τις περιπτώσεις των αστέγων, λόγω του επικείμενου ψύχους.Επίσης συζητήθηκε ο προσωρινός τόπος διαμονής, μέχρι την καλυτέρευση των θερμοκρασιών και η προσφορά σε διατροφή που μπορεί να παρασχουν ο Δήμος-οι Δημοτικές Κοινότητες-Εθελοντές κ.λ.π.
Η εθελοντική ομάδα R.S.F. HELLAS θα συμμετέχει σ'αυτή την επιχείρηση προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε τηλεπικοινωνίες εκτάκτων αναγκών, καθώς επίσης θα συμμετέχει και με τετραμελή ομάδα στην κάλυψη και παροχή πρώτων βοηθειών. Υπεύθυνος ομάδας και πρόεδρος αυτής ο κ. Σαμαλτάνος Ανδρέας.
Το επιχειρησιακό κέντρο θα είναι το πρώην Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου.

Για κάθε επικοινωνία τηλ. 210-3402257 Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου
<< 210-3402281 Γραμματεία << >>
<< 213-2019636 Γραμματεία Δημ. Κοινότητας Μοσχάτου

Ο Δήμος & οι Δημοτικές Κοινότητες είναι έτοιμοι να συνδράμουν με μηχανοκίνητο εξοπλισμό, φορητό εξοπλισμό,το τεχνικό & εργατικό προσωπικό του δήμου,επίσης υπάρχει σε διάθεση αλάτι εαν χρειαστεί ανάγκη και το τμήμα πρασίνου για κοπές πεσμένων δένδρων.



περισσότερα στο
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001761358122

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου