Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Με όπλο την ομορφιά



Η αθλητική καριέρα και οι επιτυχίες σε οποιονδήποτε στίβο, όταν συνδυάζονται και με εξωτερικό κάλλος κι ειδικότερα σε γυναικείο επίπεδο, μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερο κράχτη σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων.
Γνωστή εταιρεία περιποίησης μαλλιών αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος να προωθήσει τα προϊόντα της είναι να προβάλει αυτή την πλευρά και επέλεξε 11 αθλήτριες από όλον τον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Βούλα Παπαχρήστου (αυτή την εποχή έχει ξεκινήσει τις φωτογραφήσεις).
Επίσης, στην καμπάνια που ονομάζεται «Ευχαριστώ, μαμά» κι έχει ως στόχο να στηρίξει μητέρες σε όλο τον κόσμο αλλά και αυτές των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου συμμετέχουν η Λιβ Τάιλερ και η Εύα Μέντες.
Οι εννιά από τις 11 που έχουν επιλεγεί είναι η Βραζιλιάνα διεθνής βολεϊμπολίστρια Ζακλίν Καρβάλιο, η Αμερικανίδα κολυμβήτρια Νάταλι Κόγκλιν, η Αργεντινή τενίστρια Γκιζέλα Ντούλκο, η Μεξικανή καταδύτρια Πάολα Εσπινόσα, η Ρωσίδα γυμνάστρια της ρυθμικής Εβγκένια Κανάεβα, η Κινέζα καταδύτρια Γου Μίνξια, η Βρετανίδα ποδηλάτρια Βικτόρια Πέντλετον, η Καναδέζα κολυμβήτρια Αναμέι Πιρς και η Ιαπωνέζα κολυμβήτρια Αγια Τερακάβα.

πηγή απο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου