Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΑΟΝΑ ΜΕ 49-46

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες, έκαναν την έκπληξη και νίκησαν στην Αργυρούπολη την 4 ομάδα του πρωταθλήματος, τον τοπικό ΑΟΝΑ.   

Ίσως εκείνη η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον Κρόνο να στοιχίσει την πρόκριση, αλλά τα κορίτσια από τότε με διαφορετική εικόνα, κάνουν το καθήκον τους και με το παραπάνω, αφού  για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι φτάνουν σε υψηλό στάνταρ απόδοσης, με το ματς κατά του ισχυρού ΑΟΝΑ να παίζουν ακόμα καλύτερα. Αν τελικά φτάσουν στα πλέι οφ θα είναι εκεί πανάξια.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο, τα κορίτσια είχαν μια καταπληκτική 2η περίοδο όπου έβγαλαν 20 πόντους με εξαιρετικό μπάσκετ, ενώ στην άμυνα είχαν δραστικά περιορίσει την Λύρου και προηγήθηκαν με 9 πόντους. Ο  ΑΟΝΑ  αντεπετέθηκε στην 3η περίοδο μειώνοντας στο καλάθι με την Λύρου έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση και το σκορ 34-36 το οποίο συμπτωματικά είναι και το σκορ με το οποίο είχαμε νικήσει στον α γύρο στο Μοσχάτο. Ο ΑΟΝΑ με την Λύρου ισοφάρισε στην αρχή της 4ης περιόδου, αλλά τότε τα κορίτσια μας με αποφασιστικότητα αντέδρασαν και ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα, κατακτώντας μια μεγάλη νίκη.
 
Περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου