Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Α ΕΣΚΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ:Κάλή εμφάνηση για την Ελευθερία Μοσχάτου παρα την ήττα της στο γήπεδο του Πλάτωνα απο τον Ιωνικό Νίκαιας με 75-56

Τα δεκάλεπτα (29-17,42-31,59-46,75-56)

Εάν αφαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου η Ελευθερία μας αιφνιδιάστηκε από την καλή απόδοση των παικτών του Ιωνικού αλλά και την κακή διαιτησία κύρια από την γυναίκα διαιτητή(δεν έδωσαν 2-3 τρανταχτά φάουλ υπέρ της Ελευθερίας αλλά έδωσαν και δύο τεχνικές ποινές, κατά της ομάδας μας αρκετά τραβηγμένες μία σε παίχτη αλλά και μία στον προπονητή)
Στην συνέχεια  ανάκαψαν αρκετά , πάλεψαν με πολύ πείσμα ,κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους 6 πόντους ώστε να δώσουν και παλμό στούς 15με  20 Μοσχατιώτες της κερκίδας για να τους φωνάζουν και να τους ενθαρρυνθούν μέχρι το τέλος του αγώνα.
Ο προπονητής της Ελευθερία μας συνέχεια προσπαθούσε για το καλύτερο  ώστε να ακούγονταν οι τεχνικές συμβουλές του στις  κρίσιμες στιγμές του αγώνα.
Στο τέλος έδωσε χρόνο για να παίξουν και τα ποιό νέα παιδιά της ομάδας μας όπου και διαφορά των πόντων ξανά μεγάλωσε.
Αυτό που είδαμε ότι κερδίσαμε σε αυτό τον αγώνα είναι ότι η ομάδα έπαιξε καλά σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες πάρα ότι δεν έπαιξαν καθόλου για διάφορους λόγους 2-3 παίκτες μας.

Σημασία έχει τώρα ότι έχει ανέβει όλων η ψυχολογία και περιμένουμε την άλλη Δευτέρα να κερδίσουν τον κρίσιμο αγώνα που δίνει η ομάδα μας στο κλειστό γήπεδο του δήμου μας με την ομάδα της Βουλιαγμένης.

Αξίζει να σημειώσουμε και την προσωπική μας άποψη για την ομάδα του ιστορικού Ιωνικού Νίκαιας ότι πρόκειται για μία ομάδα που πατάει σε σταθερές βάσεις με πολύ καλούς παίχτες που έχουν μεγάλο ενθουσιασμό για την νίκη, με πολύ καλό προπονητή και καλούς φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου