Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στις φλόγες παραδομένο το κέντρο της Αθήνας

Ένταση, επεισόδια και φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε αρκετά σημεία του κέντρου της Αθήνας αυτή την στιγμή. Συγκρούσεις κουκουλοφόρων με αστυνομικούς διεξάγονται σε όλο το μήκος της διαδρομής από την πλατεία Συντάγματος ως την Ομόνοια, αλλά και στην οδό Μητροπόλεως γύρω από την Μητρόπολη και στην Λ. Β. Αμαλίας από την Βουλή ως την Πύλη του Αδριανού.

Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε τράπεζα και αρκετά καταστήματα στην πλατεία Κοραή όπου μέχρι πριν από λίγο δεν μπορούσαν να πλησιάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής λόγω των επεισοδίων που γινόταν στην περιοχή .

Φωτιά έβαλαν οι κουκουλοφόροι και στο κτίριο που στεγάζεται ο ιστορικός κινηματογράφος «Αττικόν» στην οδό Σταδίου και Χρ. Λαδά. Η φωτιά είναι τώρα ανεξέλεγκτη και καταστρέφει τον κινηματογράφο και τα καταστήματα που υπάρχουν στο ίδιο κτίριο.

Φωτιές έχουν μπει σε κτίρια τραπεζών στην γωνία των οδών Αιόλου και Γεωργίου Σταύρου και στην οδό Ευριπίδου αλλά και σε κτίρια στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ακαδημίας και Χ. Τρικούπη και Φειδίου.



περισσότερα στο
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/302468/stis-floges-paradomeno-to-kedro-tis-athinas-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου