Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

HTTA ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ 63-44



Έχοντας αποκλειστεί οι παίδες και με πολλές ελλείψεις, έχασαν στο Πέραμα από την τοπική ομάδα η οποία είναι το φαβορί για την πρόκριση από τον όμιλο, αρκεί να κερδίσει την επομένη αγωνιστική.
Η Ελευθερία ήταν μέσα στο παιχνίδι περίπου έως την 3η περίοδο. Στο τέλος οι γηπεδούχοι με δεδομένες και τις απουσίες, πήραν την τελική διαφορά.
Φιλας και Σπανάκης ξεχώρισαν, ενώ από τον Ερμή υπάρχουν 4 παίκτες με διψήφιο σκοράρισμα , Οικονομάκης, Καϊρης , Αλμπέρτης, και Ιωάννου, που δείχνει πως δεν μπορούσε να χάσει.
Η  ομάδα μας υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Βάρη, και ελπίζει να κάνει την πρώτη της νίκη σ’ αυτή τη φάση. Αν το καταφέρει, τότε ο Ερμής Περάματος προκρίνεται ασχέτως του τι θα κάνει με αντίπαλο την Ηλεκτρούπολη.

1ος  όμιλος β φάσης β παίδων     5η αγων.   Τρίτη  21.02.2012       Κλειστό  Περάματος   19.3ο     Διαιτητές: Πέππας / Λαφαζάνογλου
ΓΣ ΕΡΜΗΣ  ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  63- 44  ΑΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ       (16-12 , 33-25 , 43-31 , 63-44 )       
   
ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ( Κατωπόδης ): Φαραντάτος Α.,  Σακελλάριος Ν., Μιχελάτος Α. 2,  Βατίστας  Ι., Οικονομάκης Ν. 5(1 τριπ.), Παπούλης  Γ. 5, Καϊρης Ι.16 (1 τριπ.), Αλμπέρτης  Σ 18,  Ιωάννου Σ.  15,  Κρίνης Α. 2, Μελησσιανός ,(δεν έπαιξε ο : Οικονόμου Ι. ).
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Λάβδας ): Σαλονικίδης Γιώργος , Γιαννουσάς Παναγιώτης 7, Φιλας Θανάσης (αρχηγ.) 11 Γρυπάρης Στέλιος 8 , Σκούρτας   Γ.   Σπανάκης Λευτέρης - Μανώλης 11 (3 τριπ.), Κολοφώτης Χρήστος 3 Τζεμολάρη Φρανς , (δεν έπαιξαν οι : Σταμπουλόπουλος Βασίλης,  Παπαπαγιαννακόπουλος Π.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου