Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το… όνειρο έγινε «εφιάλτης» για τον Ολυμπιακό


Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με τη Μέταλιστ, χάνοντας μέσα από τα… χέρια του την πρόκριση για τους «8» του Europa League.
Η ομάδα του Πειραιά, αν και προερχόταν από το υπέρ της 1-0 στο Χάρκοβο και βρέθηκε να προηγείται με γκολ του Μαρκάνο (14'), έχασε με 2-1 από τους Ουκρανούς στο «Καραϊσκάκη» και τέθηκε εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης.
Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάθε λόγο να τα έχουν με την τύχη τους ή για να ακριβολογούμε με την ατυχία τους, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχαν δύο δοκάρια και και αρκετές ευκαιρίες, για να πετύχουν κι άλλα γκολ.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Πειραιά, καθώς έχασε, λόγω τραυματισμών τους Ιμπαγάσα (44’) και Μανιάτη (59’), η απουσία των οποίων ήταν καθοριστικός παράγοντας, για την ανατροπή του σκηνικού στο παιχνίδι.

Κι αυτό γιατί, οι φιλοξενούμενοι άδραξαν την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στο κέντρο του Ολυμπιακού, κάνοντας... πάρτι στο τελευταίο δεκάλεπτό, παίρνοντας έτσι την πρόκριση.
Η Μέταλιστ έχασε πέναλτι στο 78 με τον Ντέιβις, ο οποίος με εκτέλεση α λα Πανένκα είδε την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μέγιερι.
Πάντως ο ίδιος παίκτης… ρέφαρε για το λάθος του, καθώς πέτυχε στο 86’ το γκολ της πρόκρισης για τους Ουκρανούς. Ενδιάμεσα και δη στο 80’΄ο Βιγιάγκρα είχε ισοφαρίσει σε 1-1.
 περισσότερα στο
http://www.zougla.gr/sports/article/olimpiakos-metalist-0-0-live 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου