Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Μονόδρομος η νίκη για το Μοσχάτο μας στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τους νέους Δραπετσώνας!

Η ομάδα μας θέλει  αύριο νίκη  στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Νέους Δραπετσώνας για να μπορέσει να καλύψει βαθμολογικά την απρόσμενη ισοπαλία 2-2 που έφερε στο εντός έδρας αγώνα του με τον Αμπελακιακό στο Μοσχάτο με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου προηγείται η Χαραυγή με 48 βαθμούς ακολουθούν Αετός Κορυδαλλού και Περαμαικός με 47 και το Μοσχάτο μας με 46   σημασία έχει ότι η ομάδα μας την στιγμή που βρισκόμαστε στην 24η αγωνιστική και απομένουν άλλες 7 μαζί με την αυριανή δεν πρέπει λοιπόν να χάσει άλλους βαθμούς ιδιαίτερα αύριο.

Εάν λοιπόν σε περίπτωση νίκης της Χαραυγής στην Σαλαμίνα και έστω ισοπαλία της δικιά μας ομάδας στην Δραπετσώνα η διαφορά από την κορυφή θα είναι τέσσερις βαθμοί και για να καλυφθούν θα πρέπει να στραβοπατήσει η ομάδα της Χαραυγής σε δύο αγώνες και όχι μόνο σε έναν  (έστω αυτόν στο μεταξύ μας ντέρμπι την 28η αγωνιστική στο Μοσχάτο), στους εναπομείναντες πλέον έξι αγώνες και θα είναι πολύ δύσκολο να την ξεπεράσεις διότι και το Μοσχάτο μας θα δώσει την 29η αγωνιστική αγώνα εκτός έδρας με τον Αετό Κορυδαλλού  έναν πολύ δυναμικό  αντίπαλο και συν διεκδικητή του τίτλου.

  Είναι λοιπόν σημαντικό να τελειώσει η αυριανή αγωνιστική και η διαφορά από τον πρώτο να είναι τουλάχιστον στην χειρότερη στους τρεις βαθμούς γιατί πλέον όλα θα μπορούν να γίνουν θετικά για το Μοσχάτο μας μέχρι το τέλος. 

Αγωνιστικά  θα απουσιάσουν ο  Καράμπελα,, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη χιαστού και ο Πολυμέρος, ο οποίος έπαθε ρήξη μηνίσκου.

καλή επιτυχία στην ομάδα μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου