Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Χάινς: «Θα τα καταφέρουμε»

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στην «Παλαέστρα» κατάφερε να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας της Σιένα και πλέον κρατάει την κατάσταση στα χέρια του για την πρόκριση, αφού τα δυο ματς που ακολουθούν θα πραγματοποιηθούν στο ΣΕΦ.

Ο Κάιλ Χάινς, στο blog που διατηρεί στο επίσημο site της Euroleague, τόνισε ότι το έργο της ομάδας του απέναντι στους Ιταλούς θα είναι δύσκολο, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι Πειραιώτες την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague.


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός άσος:
«Είμαστε στα play offs, την πιο συναρπαστική στιγμή της σεζόν. Πάντα ανυπομονώ γι' αυτούς τους αγώνες, καθώς έχουν περισσότερη ένταση και από αυτούς προκύπτουν αξέχαστες στιγμές. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα play offs της Euroleague, αλλά ανυπομονούσα γι' αυτό από την ημέρα που άρχισα την καριέρα μου στην Ευρώπη. Πέρυσι βλέποντας τους αγώνες έγραψα στο Twitter πως ονειρευόμουν να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Τώρα που η ευκαιρία ήρθε, δεν θα μπορούσα παρά να είμαι πολύ ενθουσιασμένος.
Αντιμετωπίζουμε τη Σιένα, μία από τις πιο έμπειρες ομάδες στην Euroleague. Περισσότεροι από τους μισούς παίκτες της ομάδας είναι 30 ετών και άνω, σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα που πιθανότατα είναι η νεότερη και λιγότερο έμπειρη από όσες έχουν απομείνει στη διοργάνωση.
Γνωρίζαμε πως η Σιένα θεωρείτο το φαβορί για την πρόκριση από τον περισσότερο κόσμο και πως εμείς λογιζόμασταν ως αουτσάιντερ. Ωστόσο εμείς αισθανθήκαμε πως θα μπορούσαμε να την αντιμετωπίσουμε. Έχουμε κι εμείς, όπως και η Σιένα, γκαρντ που σκοράρουν πολύ, τον Σπανούλη και τον ΜακΚάλεμπ, ενώ νιώθαμε πως η ενέργεια που βγάζουμε θα μπορούσε να τους δημιουργήσει προβλήματα.

περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου