Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

VOLLEY Α' ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Ηττήθηκαν τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου σήμερα το βράδυ στο γήπεδο Εσταυρωμένου στο Αιγάλέω με 3-1(23-25,25-14,26-24,30-28) σετ παρα την καλή προσπάθεια που έκαναν για να πάρουν το παιχνίδι.

Προσπάθησαν τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου σήμερα το βράδυ για το καλύτερο αλλά δεν τα κατάφεραν και έχασαν μετά από σκληρή μάχη με 3-1 σετ από την νεανική ομάδα του Αιγαλέου.
Στα κρίσιμα σημεία του αγώνα στάθηκαν αρκετά άτυχες αλλά και εάν ο προπονητής της ομάδας μας έκανε ποιο γρήγορα κάποιες αλλαγές ίσως να μιλούσαμε για μία ακόμη εκτός έδρας μεγάλη νίκη.

Σημασία έχει ότι τα κορίτσια μας έπαιξαν πολύ δυνατά και "χτύπησαν" τον αγώνα αλλά πολλές φορές λέμε ότι φτάνεις στην πηγή και νερό δεν πίνεις.Φιλότιμη η προσπαθειά τους αλλά πιστεύουμε ότι κάποια άλλη φορά σίγουρα θα δικαιωθούν εάν συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο.
Να επισημάνουμε ότι και η αντίπαλη ομάδα έδειξε αρκετά θετικά προσόντα  και σίγουρα κατά την εκτίμησή μας στον μέλλον θα πάει καλύτερα.

Έπειτα από αυτόν τον αγώνα το Αιγάλεω έπιασε την ομάδα μας στην 8η θέση με 
18 βαθμούς και μάλιστα σε περίπτωση ισοβαθμίας χάνουμε δίοτι στο Μοσχάτο τους κερδίσαμε με 3-2 σετ ενω σήμερα χάσαμε με 3-1 σετ.

Κορίτσια συνεχίστε έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για το τέλος του πρωταθλήματος σίγουρα θα πάτε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου