Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ- Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΛΙΟΥ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
10/4/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-



Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,
10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΛΙΟΥ

        Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Μεγάλη Δευτέρα, η διανομή 9.750 τόνων αλεύρου στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, η διανομή στο Μοσχάτο έγινε εντός του Δημαρχείου. Το αλεύρι που διανεμήθηκε- τύπου 70% για όλες τις χρήσεις- είχε προέλευση τους Μύλους Σοφάδων Καρδίτσας.
       
        Η προσπάθεια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να ενισχύσει τους δημότες του αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης προχωρώντας σε συνεργασία με τους παραγωγούς προϊόντων πρώτης ζήτησης, ξεκίνησε με τη διανομή 30 τόνων πατάτας Νευροκοπίου και συνεχίστηκε με τη διανομή 7,5 τόνων ελαιόλαδου Κισσάμου Χανίων Κρήτης, Κορωνέικης ποικιλίας ελιάς, οξύτητας 0,54%, πιστοποίησης HACCP ISO 22000.

        Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, διανέμεται ήδη Κρητικό αγνό θυμαρίσιο μέλι, η ποσότητα του οποίου ξεπερνά τους 2 τόνους. Στον Ταύρο η διανομή γίνεται μεταξύ των ωρών 10.00-13.00 στα Παλιά Σφαγεία, Πειραιώς & Επταλόφου, ενώ στο Μοσχάτο η διανομή θα γίνει στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, έναντι Δημαρχείου, από τις 15.00 έως τις 19.00.

        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά με τη διανομή προϊόντων στους κατοίκους: “Ο Δήμος μας σε μία δύσκολη συγκυρία, όπου η οικονομική κρίση δοκιμάζει το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού της χώρας μας, προσπαθεί να προστατεύσει τον καταναλωτή και να μεριμνήσει για τη διάθεση προϊόντων πρώτης ζήτησης σε χαμηλές τιμές. Η διανομή προϊόντων βρήκε θερμή ανταπόκριση από εκατοντάδες οικογένειες του Μοσχάτου και του Ταύρου, αφού οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις αρχικές εκτιμήσεις μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανακούφιση των κατοίκων μας, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η κρίση όσο πιο ανώδυνα γίνεται”.


                                          Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου