Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ του Α' ομίλου Αετός Κορυδαλού-Α.Ο.Μοσχάτου 2-2..Και τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο τα τρία με πέναλτι..Προηγήθηκε ο ΑΟ Μοσχάτου με γκολ του Σαλάμη με πέναντι στο 63' και ισοφάρισε 2-2 πάλι ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα...

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ -ΜΟΣΧΑΤΟ 2-2
Ενα πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κορυδαλλού ανάμεσα στον γηπεδούχο Αετό Κορυδαλλού και την ομάδα του Μοσχάτου μας για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της ΕΠΣ Πειραιώς.Οι ομάδες ήταν ισάξιες και το αποτέλεσμα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε δίκαιο όπου και τα μοιράστηκαν  όλα σε αυτόν τον αγώνα.

Ο διαιτητής του αγώνα Ντουμιτρέσκου κατελόγισε τρία πέναλτι δύο για την ομάδα του Μοσχάτου και ένα για την ομάδα του Αετού.  
Προηγήθηκε ο ΑΟ Μοσχάτου με γκολ του Σαλάμη με πέναλτι στο 63' και ισοφάρισε(1-1) για τον Αετό πάλι με  πέναλτι  στο 75' ο Μούσα.

  Ο Μποροβίνος στο 85' έφερε μπροστά στο σκόρ τον Αετό με 2-1 αλλά ισοφάρισε(2-2)  στις καθυστερήσεις του αγώνα (93') πάλι με πέναλτι ο Σαλάμης για το Μοσχάτο.

  Στο 63' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοσμίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου