Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Στο μεγάλο ντέρμπι του 8ου ομίλου Αιγάλεω και Άγιαξ Ταύρου έμειναν στο 1-1

Στο μεγάλο ντέρμπι του 8ου ομίλου Αιγάλεω και Άγιαξ Ταύρου έμειναν στο 1-1 παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Αιγάλεω στο 37’ κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ψυχουντάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζανετάκος ο οποίος και ευστόχησε για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ κατάφερε, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε στο 50’ με τον Ρούσση να διαμορφώνει το 1-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Παπαδόπουλος, Τεγούσης Α., Στριμένος, Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Κωνσταντόπουλος Κ. (60' Σιδέρης), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Τεγούσης Κ.
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Γουσούλης, Πατέλης, Πέττας, Ψυχουντάκης, Κωτσόπουλος, Κατίδης, Φύτρος (65' Γιάκαλος), Ρούσσης (85' Σερδενές), Τζανέτος (40' Θεοφάνους), Χαλίλι.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/Delta-Ethnikh-8os-Omilos/item/194692-Aigaleo-Agiax-Tayroy-1-1 

διαβάστε και το ...

O Φωστήρας νίκησε στον Ταύρο την Αγία Παρασκευή με 2-0 και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία του 8ου ομίλου μετά την εκτός έδρας ήττα του Ελπιδοφόρου απο τους Τράχωνες με 2-1..... Αιγάλεω-Αγιαξ Ταύρου 1-1 ....Αποτελέσματα..Βαθμολογία

http://wwwjekinamekaliteromoschato.blogspot.com/2012/04/o-2-0-8-2-1-1-1.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου