Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Aύριο το απόγευμα Μεγάλη Τετάρτη και ωρα 17.00 στο γήπεδο του Μοσχατου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΟ Μοσχάτου με την χαραυγή για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. 
Αύριο για μας ανεξάρτητα από την σημαντικότητα του αγώνα, με μια εξαιρετική ομάδα όπως η Χαραυγή,φιλικό σωματείο με παράγοντες που ξερουν να τιμούν την φιλοξενεία και τους αξίζει να έχουν την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση, όπως πάντα άλλωστε στο Μοσχάτο είναι μιά πολυ ιδιαίτερη μέρα. 

Μέρα χαράς, γιορτής και δικαίωσης των επιλογών μας. Σας προσκαλλώ όλους να έρθετε στο γήπεδο να το διαπιστώσετε. Σε αυτό που θα δείτε δεν έχει σημασία κανένα αποτέλεσμα γιατί θα είναι μια κοντόφθαλμη οπτική,αν και το Μοσχάτο πάντα επιδιώκει την νίκη και την Διάκριση. Είναι καταδικασμένο να το κάνει. Ελάτε να χαρείτε τα "Μωράκια μας" τους μπέμπηδές μας, το μέλλον της ομάδας.Ελάτε να χαρείτε τα παιδιά της διπλανής σας πόρτας, τους φίλους, τους συμμαθητές, τα γειτονάκια σας,τα παιδιά σας, τα παιδιά μας. Τα 9/11 της ομάδας ταλαντούχα παιδιά από τα σπλάχνα μας!!!! 

 Κρατήστε και μπλοκάκι και σημειώστε τα ονόματά τους γιατί θα σας απασχολήσουν για πολλά χρόνια στο μέλλον. Αυτό για μας είναι επιτυχία,γιατί σε όλα τα επίπεδα αυτή η Διοίκηση έχει τονίσει από την αρχή της σεζόν οτι πρώτο και κύριο μέλημα της είναι να θέσει της βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.Αύριο θα είναι γιορτή και χαρά γι όλους και για μας στην Διοίκηση του Μοσχάτου η καλύτερη δικάιωση.Μην λείψει κανείς,το ποδόσφαιρο είναι χαρά και γιορτή!!! Σημειώστε δε οτι όλα αυτά τα παιδιά εκτός από τις αθλητικές διακρίσεις είναι και εξαιρετικοί μαθητές, όλοι αριστούχοι και εξαιρετικές προσωπικότητες. Ως πρόεδρος του ΑΟΜ αισθάνομαι πραγματικά περήφανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου