Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είμαστε στο Μόναχο»

Αισιόδοξος ότι η Μπαρτσελόνα θα ξεπεράσει τον… σκόπελο της Τσέλσι και θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε παραδέχτηκε ότι ο αυριανός επαναληπτικός με τους Λονδρέζους είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του.

«Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, με ένα αποτέλεσμα που δεν μας ευνοεί. Ίσως θα πρέπει να πετύχουμε τρία γκολ για να είμαστε σίγουροι. Η Τσέλσι είναι μια ομάδα με δυνατούς παίκτες. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην επίθεση και στην άμυνα», τόνισε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και σχολίασε για το ενδεχόμενο κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ.


«Δεν ξέρω εάν είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα μου. Έχω να πω ότι αυτοί οι παίκτες ξέρουν να αγωνίζονται πολύ καλά και το αυριανό παιχνίδι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση», τόνισε.


Σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του είπε: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου δεν εξαρτάται από την πρόκριση ή τον αποκλεισμό».
Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλαουγκράνα» στον αυριανό επαναληπτικό του «Καμπ Νου» καλούνται να ανατρέψουν το 1-0, με το οποίο είχαν ηττηθεί από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριζ».


http://www.zougla.gr/sports/article/den-exo-amfivolia-oti-8a-imaste-sto-monaxo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου