Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Χρυσό ο Μάρας, ασημένιο η Μιλλούση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Μετά τον επίσης χρυσό Λευτέρη Κοσμίδη και τον χάλκινο Λευτέρη Πετρούνια

Όσιγεκ, Κροατία 
Μετά τον Λευτέρη Κοσμίδη που πρώτευσε στις ασκήσεις εδάφους και τον Λευτέρη Πετρούνια που βγήκε τρίτος στους κρίκους ήρθε και η σειρά του Βλάσση Μάρα να ανέβει στο βάθρο στο Όσιγεκ της Κροατίας. Και μάλιστα ο Ελληνας γυμναστής πάτησε στο ψηλότερο σκαλί κατακτώντας το χρυσό στο μονόζυγο στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

H συνολική του βαθμολογία στον τελικό ήταν 16.000. Δεύτερος έμεινε ο Γάλλος Κουσερά (15.575) και τρίτος ο Γερμανός Μπρετσνάιντερ (15.450).

Με αυτό τον τρόπο ο 29χρονος αθλητής μας, έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Τέλειο πρόγραμμα, κακή έξοδο και ασημένιο η Μιλλούση

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελλάδα βρέθηκε κοντά σε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο αυτή τη φορά με τη Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε ένα τέλειο πρόγραμμά πάνω στη δοκό εκτελώντας όλες τις ασκήσεις και τα άλματα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά στάθηκε άτυχη στην έξοδο καθώς προσγειώθηκε με αστάθεια με το κέντρο βάρους να την παρασέρνει προς τα εμπρός γεγονός που της στοίχισε τελικά την κορυφή.

Η Μιλλούση βαθμολογήθηκε με 13900 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι είναι πανέτοιμη για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.



ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ

http://www.tovima.gr/sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου