Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, θα βρέξει το απόγευμα - Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Η ψύχρα μας αφήνει και ο υδράργυρος ανεβαίνει και πάλι. Στην Αττική, το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει έως και του; 19 βαθμούς ενώ στη Θεσσαλονίκη στους 17 και με λίγη... συννεφιά!

Μέχρι τη Μ. Παρασκευή δε θα βρέξει πολύ, αντίθετα το Μ. Σάββατο περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους.

Ο μουντός καιρός προκαλεί εντονα αισθήματα δυσφορίας ιδιαίτερα σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή.


Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη

Βελτιώνεται ο καιρός, χωρίς βροχές στις πεδινές και αστικές περιοχές ενώ λίγες μπόρες θα έχουμε πάλι στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα, την κλασσική δηλαδή ανοιξιάτικη αστάθεια. Καλές οι θάλασσες αφού οι άνεμοι δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Μεγάλη Παρασκευή - Μεγάλο Σάββατο

Περιμένουμε γενικά καλό καιρό στις νοτιότερες και ανατολικές περιοχές ενώ άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός στη βόρεια κυρίως Ελλάδα όπου περιμένουμε βροχές και μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Κυριακή του Πάσχα

Περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας που θα φτάσει του 22 και 23 βαθμούς κελσίου,  ήπιους ανέμους και άστατο καιρό κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Το αρνί στις περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας πρέπει να μπει νωρίς το πρωί και να βγει νωρίς το μεσημέρι πριν αρχίσουν οι βροχές και οι μεσημεριανές μπόρες. 


Περισσότερα στο
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=133348&catid=3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου