Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

VOLLEY Α' ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Ηττα απο την πρωτοπόρο ομάδα του Πορφύρα σήμερα στο κλειστό της Παραλίας για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου με 3-0 σετ(11-25,15-25,18-25)

Σήμερα το βράδυ τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου έπαιξαν στο κλειστό της Παραλίας μας με την καλύτερη ομάδα του ομίλου τον Πορφύρα μία ομάδα που   πιθανότατα του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Όπως και στον πρώτο γύρο μέσα στο γήπεδο του Σαλπέα τα κορίτσια μας κατάφεραν να παίξουν σήμερα αρκετά καλά σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και να φύγουν αρκετά ικανοποιημένες για την σημερινή  απόδοσή τους  και παράλληλα να ευχαριστήσουν και τον Μοσχατιώτικο κόσμο που ήρθε να τις παρακολουθήσει.
Παρότι φέτος είχε η ομάδα αρκετά σκαμπανεβάσματα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος πιστεύουμε ότι τελικά θα καταφέρει να σταθεροποιηθεί μελλοντικά και να κάνει κάτι καλύτερο .
Εμείς από αυτό το μπλόκ   που τυχαίνει παράλληλα να βρισκόμαστε μέσα στα γήπεδα σαράντα χρόνια θα λέγαμε ότι η μελλοντική επιτυχία της ομάδας θα εξαρτηθεί  κατά πόσο θα μπορέσει να αξιοποιήσει το νέο αίμα που διαθέτει και τι ευκαιρίες θα μπορέσει να δώσει στις μικρές ταλαντούχες παίκτριες   φυσικά στον κατάλληλο χρόνο και την κατάλληλη στιγμή.

καλή σας συνέχεια 

 Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Τσαπούρη, Μανωλάκου, Καράκου, Δήμα, Μπαλή, Γκούρα, Θεοχάρη, Χαλβατζή, Γρηγορίου, Μουστάκη, Δελαγραμμάτικα, Λιάρου.
 
ΜΟΣΧΑΤΟ ( Κατσιγιάννης ) Ζαφείρη, Διονάτου, Χαλβατζή, Τσουμίτα, Σαββίδη, Μακρή, Γιαβασοπούλου, Καλαμάρα--Φραγκιαδάκη, Σουβατζιδάκη, Χατζηγρηγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου