Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΣΙΝΕ-ΚΗΠΟΣ” – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
31/5/2012



        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου για άλλο ένα καλοκαίρι κλείνει ραντεβού με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του στους δύο θερινούς του κινηματογράφους, το “Σινέ Κήπο” στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως) και τη “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων).
        Το Σινέ Κήπος ξεκινά πρώτο το πρόγραμμά του στις 4 Ιουνίου 2012 με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στο περιβάλλον, με είσοδο ελεύθερη. Το πρόγραμμα του θερινού συνεχίζεται με δύο προβολές κάθε μέρα, με ταινίες Α΄ προβολής, παιδικές παραγωγές, ειδικά αφιερώματα και ανανεωμένες υπηρεσίες.        Με γενική είσοδο 5 ευρώ, παιδικό εισιτήριο 3 ευρώ, επιλεγμένες ταινίες με τιμή εισιτηρίου μόνο 2 ευρώ, ειδικά αφιερώματα με ελεύθερη είσοδο και κάρτα ελευθέρας εισόδου για ανέργους και ΑΜΕΑ, το “Σινέ-Κήπος” αναμένεται να αποτελέσει για άλλη μία χρονιά ένα στέκι δροσιάς και ψυχαγωγίας για όλους.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με αφορμή την έναρξη των θερινών κινηματογράφων της πόλης μας, δήλωσε: “ Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μία χρονιά οι δύο θερινοί μας κινηματογράφοι θα αποτελέσουν την καλοκαιρινή μας ψυχαγωγική απόδραση, ιδίως της σημερινή εποχή που τόσο το έχουμε ανάγκη. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και το κλείσιμο πολλών δημοτικών κινηματογράφων στην Αττική, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας, προσφέροντας πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα όλο το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα φέτος και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, έχει υπάρξει σημαντική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε  όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες και των δύο κινηματογράφων μας να ψυχαγωγηθούν με χαμηλό κόστος, επιλέγοντας ανάμεσα σε πλούσιο κινηματογραφικό ρεπερτόριο που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες”.

                                            Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr  
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου