Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ .ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπολίτες,

Έχω συναίσθηση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουμε και κατανοώ απολύτως τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε Έλληνας πολίτης.
Τα ζω καθημερινά τα τελευταία 2,5 χρόνια, μέσα σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης που ακυρώνει το παρόν και κινδυνεύει να υπονομεύσει το μέλλον της χώρας.
Σέβομαι την αγωνία για το αύριο.
Ο δρόμος της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ανάτασης είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος. Σε αυτή τη διαδρομή, όμως, είμαστε όλοι υπεύθυνοι, έχοντας μπροστά μας τις μεγάλες προκλήσεις που δείχνουν τη διέξοδο:
Πρέπει να κρατήσουμε «ζωντανή» την Ελλάδα στην Ευρώπη και να παραμείνουμε στο Ευρώ. Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας, αλλά και να επιβάλουμε την αδιαπραγμάτευτη απαίτησή μας για εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Μόνο έτσι θα έχουμε την ευκαιρία ουσιαστικής επανάκαμψης.
Οφείλουμε να παρέμβουμε θετικά. Με απτά και συγκεκριμένα μέτρα που προστατεύουν τους οικονομικά ασθενέστερους. Με πολιτικές που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
Με ειλικρινή λόγο, αλλά και αποφασιστικότητα για τις αλλαγές που θα εγγυηθούν την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Απαιτείται σοβαρότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια.
Για να επανακτήσει η Ελλάδα τη θέση που είχε και δικαιούται να έχει. Για να δικαιωθούν οι δοκιμασίες που πέρασε και περνάει ο λαός μας.
Χρειαζόμαστε ικανούς ανθρώπους με σύνεση και συνείδηση. Ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε για να διεκδικήσουμε ξανά μια αξιόπιστη Ευρωπαϊκή Ελλάδα. 
Αυτή είναι η πολιτική μας ευθύνη και το εθνικό μας χρέος.
Να συμβάλλουμε όλοι στη συλλογική προσπάθεια να αναγεννηθεί η ελπίδα και να πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας. Μέσα από ένωση δυνάμεων, αλλά και συνεργασίες, ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη κοινωνική συναίνεση.
Σε αυτές τις Εκλογές, δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα και, κυρίως, δεν πρέπει να υπάρχουν επιλογές που στηρίζονται απλά και μόνο στο θυμό.
Απευθύνομαι από καρδιάς σε όλους εσάς που μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Σε εσάς που μας ενώνουν πολιτικοί δεσμοί και μας υπαγορεύουν να μη λυγίσουμε στα δύσκολα, να δηλώσουμε ενεργά παρόντες, να υπηρετήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.
Η εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ είναι πράξη ευθύνης. Γιατί ήταν, είναι και παραμένει ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Μια δύναμη της κεντροαριστεράς, που συνεχίζει να εκφράζει τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου.
Πάνω από όλα το ζωτικό κύτταρο και η ιστορία του ΠΑΣΟΚ, είστε όλοι εσείς.
Από εσάς ζητούμε τη Δύναμη και την Εντολή για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Χρήστος Πρωτόπαπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου