Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ιβκοβιτς: “Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια”

Τέσσερις ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Final 4 εναντίον της Μπαρτσελόνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς απέφυγε τις υπερβολές στις δηλώσεις του για την προετοιμασία της ομάδας του και τις προβλέψεις για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, με εξαίρεση τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (ενοχλήσεις στο γόνατο).

“Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δεν είχαμε φιλικά” υποστήριξε ο Ιβκοβιτς, ο οποίος εν συνεχεία επιχείρησε να αναλύσει επιγραμματικά το ζευγάρι...

“Τώρα, επικεντρώνουμε στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι. Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, τον Λόρμπεκ και τον Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, το Χουέρτας, στη θέση «2» μετά το Ναβάρο είναι ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ίνγκλις, κι μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων το Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω. Με τέτοια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού.

Οσο για τους φίλους των Ερυθρόλευκων: “Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα μας υποστηρίξει», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούντα.



http://www.skai.gr/news/sports/article/202385/ivkovits-i-bartselona-ehei-ebeiria-emeis-ehoume-energeia-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου