Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γραμματικός: Αφιερώνω το γκολ στην γιαγιά μου που νοσηλεύεται….

Χάρη στο γκολ που σημείωσε εις βάρος του Σαρωνικού (1-0), το Μοσχάτο έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν, η οποία αναμένεται να αποτελέσει το θεμέλιο για ένα σταθερό οικοδόμημα που χτίζουν για τα επόμενα χρόνια οι διοικούντες του. 
Ο λόγος για των Κώστα Γραμματικό που αποτελεί ένα από τα… διαμάντια του συλλόγου και ο οποίος αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στην άρρωστη γιαγιά του. 
Ο 22χρονος άσος δήλωσε στο sport5.gr: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να κλείσουμε με νίκη τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος. Παίξαμε χωρίς άγχος και πίεση, εφόσον είχαν κριθεί τα πάντα στον όμιλο μας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως φέτος είχαμε τις προϋποθέσεις για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είμαστε στεναχωρημένοι. 

Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε δυνατοί για τη νέα σεζόν, ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο και αν και είναι πολύ νωρίς είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος πως θα το πετύχουμε. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω το γκολ επί του Σαρωνικού στην γιαγιά μου, η οποία νοσηλεύεται και εύχομαι να πάνε όλα καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου