Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Δ' Εθνική:Hττα απο τα Μελίσσια με 4-2 ο Αγιαξ Ταύρου στο εκτός έδρας αγώνα του

Νίκη ελπίδας πήραν τα Μελίσσια απέναντι στον αδιάφορο Αγιαξ Ταύρου, του οποίου επικράτησαν με 4-2, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νικόλα που σημείωσε χατ τρικ. 

Οι 'ερυθρόλευκοι' προηγήθηκαν μόλις στο 11' χάρις σε γκολ του νεαρού Μαντούκα, όμως στα συνέχεια ήρθαν τα... πάνω κάτω. Λίγο πριν εκνεύσει το α' ημίχρονο, οι 'πράσινοι' έκαναν την απόλυτη ανατροπή, με τον Κοκότη να ισοφαρίζει στο 39' και τον Νικόλα να κάνει το 2-1. Στην επανάληψη η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε το 3-1 με τέρμα του Νικόλα στο 73', για να μειώσει ο Πέττας στο 80'. Ωστόσο, ο χαρισματικός άσος των Μελισσίων είπε την τελευταία λέξη, καθώς σκόραρε στο 86' και έγραψε το τελικό 4-2. Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Κοκότης, Μανδύλης, Τζανετέας (46' Πολυδωρόπουλος), Παπαϊωάννου, Κωνσταντόπουλος, Πατσιαβούρας (85' Ατσάλης), Νίκας, Νικόλα, Πλεξίδας (69' Μπεκατώρος), Μποτωνάκης
ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Καραβίδας (46' Μακρυπίδης), Πέττας, Θεοφάνους, Σωτηρόπουλος, Κατίδης, Σπανάκος (46' Λαγκόζι), Μαντούκας, Ηλιάκης (75' Πανόπουλος), Χαλίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου