Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 5ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

18/6/2012



       
        Ξεκινά σήμερα, 18 Ιουνίου 2012, στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου το 5ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής. Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Μασκώτ” στο Πάρκο Ηρώων-Ενόπλων Δυνάμεων, Κων/πόλεως 2, στον Ταύρο. Η πρώτη παράσταση-ώρα έναρξης 21.00- είναι από το θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου “Εν Δράσει”. Πρόκειται για την παιδική παράσταση, “ ο Πολυροβιθάς”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση στο www.en-drasei.gr. Στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου www.dimosmoschatou-tavrou.gr, υπάρχει όλο το πρόγραμμα των φετινών παραστάσεων.
        Στο φετινό πρόγραμμα του Διαδημοτικού παρουσιάζονται επιλεγμένες παραστάσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες, ενώ η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στη συνέχεια  στη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, Ομήρου-Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού, από τις 26/9/2012 έως τις 7 /10/2012.
        O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το Διαδημοτικό Φεστιβάλ: “Πρόκειται για ένα αξιόλογο Φεστιβάλ που δίνει την ευκαιρία στις ερασιτεχνικές Δημοτικές Θεατρικές ομάδες να παρουσιάσουν τα έργα τους σε ευρύ κοινό. Παρά την πολύπλευρη κρίση, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον Πολιτισμό ως κοινωνικό αγαθό. Το θέατρο δεν αποτελεί μόνο ευκαιρία για ψυχαγωγία, αλλά και μία πολύτιμη πλατφόρμα συμμετοχής της νεολαίας, η οποία καλείται να ανακαλύψει μέσα από την θεατρική παιδεία τις ευαισθησίες εκείνες και τις δυνατότητες που θα της επιτρέψουν να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά”.


                                         Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

-ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012: Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου), στο Μοσχάτο
 7.30-9.00μμ: Κατασκευή φιγούρας και διαδραστικό παιχνίδι
9.00μμ: Παράσταση Θεάτρου Σκιών

-ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012: Αίθουσα 7 Δημοτικών Σφαγείων (Επταλόφου & Πειραιώς), στον Ταύρο
20.00: εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των τμημάτων του εργαστηρίου ζωγραφικής του Πνευματικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου (Διάρκεια έκθεσης: 20 Ιουνίου 2012-30 Ιουνίου 2012)

-ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012:  Πλατεία Γεννηματά (Κωνσταντινουπόλεως και Ομήρου), στο Μοσχάτο
20.00: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας των σπουδαστών του τμήματος καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου