Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δεύτερες στην Ευρώπη οι κοπέλες του μπιτς-βόλεϊ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν τελικά οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Χάγης. Το ελληνικό δίδυμο κατάφερε με πολύ καλές εμφανίσεις να φτάσει μέχρι την πηγή αλλά δεν μπόρεσε να πιει… νερό αφού σταμάτησαν πάνω στις Κάιζερ και Βαν Ίερσελ από την Ολλανδία.

Οι Ελληνίδες ηττήθηκαν με 2-0 σετ και αυτό το μετάλλιο είναι το δεύτερο που πανηγυρίζουν μαζί ως δίδυμο μετά κι από αυτό που είχαν πάει στο Grand Slam της Μασσαλίας το 2009.


Αν και πάλεψαν το πρώτο σετ, οι Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη δεν κατάφεραν να τα… βάλουν με τις Ολλανδές. Λίγο η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, λίγο κάποια κρίσιμα λάθη έβαλαν τις Κάιζερ και Βαν Ιέρσελ μπροστά στο σκορ με 1-0 σετ, επικρατώντας με 21-17.


Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Οι Ελληνίδες παραδόθηκαν στις ορέξεις των Ολλανδών και με κάτω τα χέρια έχασαν με 21-11.


Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη αποτελεί από μόνο σημαντική επιτυχία και τα κορίτσια έδειξαν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή φόρμα.



http://www.sport-fm.gr/article/556923

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου