Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΚΡΑΠ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
5/6/2012


        Άλλη μία επιτυχία για το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ενάντια στα παράνομα σκραπ. Στο Συμβούλιο της Επικρατείας  εκδόθηκαν οι αποφάσεις 251 και 252 /29-5-12 επί των αιτήσεων αναστολής που είχαν κατατεθεί κατά του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και της απόφασης σφράγισης  μονάδων Σκραπ στον Ταύρο. Οι αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας  απέρριψαν τις αιτήσεις  για αναστολή της σφράγισης.
        Ήδη ο Δήμος είχε προβεί στις 23/5/12 στη σφράγιση της μίας μονάδας, ενώ η άλλη μονάδα είχε μεταφερθεί εκτός των ορίων του Δήμου πριν την ημερομηνία που είχε ορισθεί για τη σφράγισή της.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε σχετικά: “Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της Δημοτικής Αρχής θέσαμε σε προτεραιότητα το κλείσιμο των παράνομων σκραπ που δρουν εντός των ορίων του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.  Πρόκειται για ένα διαρκή αγώνα που καταβάλουμε προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περιβαλλοντική καταστροφή που συντελείται καθημερινά από τη δράση των παράνομων επιχειρήσεων καύσης καλωδίων. Η ελληνική δικαιοσύνη δικαιώνει την προσπάθειά μας η οποία συνεχίζεται τηρώντας τις δεσμεύσεις μας που θέτουμε ως Δημοτική Αρχή”.

                                    Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου