Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
14/6/2012

        Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διεξαγωγή των σχολικών αγώνων την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Ιουνίου 2012. Οι φετινοί αγώνες διοργανώθηκαν από την Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου και τον Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Μοσχάτου, τους διευθυντές και τους δασκάλους των σχολείων, τα αθλητικά σωματεία της πόλης και ομάδες εθελοντών.
        Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) και στο Κλειστό Γήπεδο της παραλίας (Ποσειδώνος 61-63), ενώ στους τελικούς του Σαββάτου  οι οποίοι διεξήχθησαν στο Κλειστό της Μιαούλη  παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ο οποίος έκανε και την απονομή των βραβείων, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.
        Στην πετοσφαίριση των κοριτσιών νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του 3ου Δημοτικού, όπου με 2-0 σετ επικράτησε του 6ου Δημοτικού και κατέκτησε το κύπελλο της διοργάνωσης.
        Στην καλαθοσφαίριση των αγοριών η αναμέτρηση του τελικού έγινε ανάμεσα στο 2ο και το 4ο Δημοτικό. Νικητής και κυπελλούχος βγήκε το 4ο με 24 έναντι 20 πόντων του 2ου. 
        Διαγωνιζόμενοι, δάσκαλοι και παράγοντες του αθλητισμού διασκέδασαν και πέρασαν όμορφα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, αφού η αισιοδοξία για τη συνέχιση του επιτυχημένου θεσμού ήταν εμφανής σε όλους.
       
                                            Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου