Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Λέων Μοσχάτου:Tο ανοικτό γήπεδο της Παραλίας μετατράπηκε σε parking για αυτοκίνητα!

Ανεπίτρεπτα και απαράδεκτα αυτά που συνέβησαν πριν λίγο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ/βόλεϋ της παραλίας. Η ομάδα μας είχε προπόνηση 10-11 και 11-12 στο ανοιχτό της παραλίας, λόγω αγώνων καράτε. 
Κατανοούμε ότι ο δήμος παραχώρησε το κλειστό γήπεδο όλη την ημέρα για την διεξαγωγή αγώνων... καράτε. Κατανοούμε ότι 20 παιδιά έπρεπε να κάνουν προπόνηση μέσα στον ήλιο για να γίνουν οι αγώνες ενός σωματείου... καράτε. Κατανοούμε ότι το διπλανό ανοιχτό γήπεδο που θα γινόταν η προπόνησή μας ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ PARKING των αυτοκινήτων των θεατών των αγώνων καράτε. Κατανοούμε ότι αυτό είναι ευθύνη ενός... φύλακα. Κατανοούμε ότι τα 20 παιδιά των ακαδημιών μαζί με τους γονείς τους έπρεπε να μεταφερθούν στο ανοιχτό της Μιαούλη μετά από επιτόπου συννενόηση με τον κ. Μπούτση. Κατανοούμε οτι 10 παιδιά του παιδικού μας που είχαν ξεκλέψει λίγο χρόνο για προπόνηση από το διάβασμα για τις εξετάσεις τους, αναγκάστηκαν να την αναβάλλουν λόγω της ξαφνικής αλλαγής του γηπέδου.

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ τα πάντα και δεν έχουμε καμία όρεξη για κόντρες και έριδες. Το σωματείο μας έχει τηρήσει τόσα χρόνια άψογη στάση και έχει δείξει απίστευτη κατανόηση και ανοχή, χωρίς να δημοσιοποιήσει το οτιδήποτε και προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται μαζί με τους υπεύθυνους, σιωπηλά. Εμείς στον Λέοντα έχουμε μάθει να δουλεύουμε. Δεν δημιουργούμε προβλήματα, δεν καυγαδίζουμε, δεν κάνουμε ενέργειες για το θεαθήναι. Ζούμε και είμαστε αφοσιωμένοι στο άθλημα που λατρεύουμε, ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Όμως είναι καιρός να μιλήσουμε. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και η ανοχή μας μόλις εξαντλήθηκε. Κάθε τι που συμβαίνει θα δημοσιοποιείται. Αν μη τι άλλο το οφείλουμε σε όλους όσους στηρίζουν την ομάδα μας τα 7 χρόνια από την έναρξη της νέας πορείας της.

Ως Λέων Μοσχάτου ζητούμε συγνώμη από τους γονείς και τα παιδιά για την σημερινή ταλαιπωρία. Ελπίζουμε ότι δεν θα ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα. Σας περιμένουμε στα γήπεδα.
http://www.facebook.com/marinaofpiraeus 
http://www.facebook.com/groups/8844264715/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου