Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πρόγραμμα Κοινωνικών Υποτροφιών για το 2012-2013 εκπονεί το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου,

Πρόγραμμα Κοινωνικών Υποτροφιών για το 2012-2013 εκπονεί το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και της υποστήριξης των μαθητών των σχολείων.
Προς τον σκοπό αυτό κάλεσε τους Εκπαιδευτικούς Φορείς Ιδιωτικής Εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στον Δήμο να προσφέρουν υποτροφίες αποκλειστικά για τους απόφοιτους των Λυκείων στα όρια Μοσχάτου – Ταύρου.
Οι φορείς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικών Υποτροφιών
2012-2013 είναι:
•IST College / University of Herfordshire: προσφέροντας 2 υποτροφίες πλήρους φοίτησης (3ετής) σε οποιοδήποτε από τα προπτυχιακά (Bachelor’s) που προσφέρονται στην Αθήνα από το IST College σε συνεργασία με το University of Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας.
•ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: προσφέροντας 1 υποτροφία πλήρους φοίτησης (2ετής) και επιπλέον έκπτωση 25% επί των διδάκτρων σε όλους τους υποψηφίους.
•LE MONDE: προσφέροντας 1 υποτροφία πλήρους φοίτησης (2ετής) σε οποιοδήποτε από τα τμήματα επιλέξει ο/η υποψήφιος.
•ΚΕ.ΜΕ NEW YORK COLLEGE: προσφέροντας 2 (δύο ) υποτροφίες με 50% έκπτωση για το τμήμα Διατροφολογίας (Human Nutrition) και 2 (δύο ) υποτροφίες με 50% έκπτωση για το τμήμα Βϊοιατρικών Σπουδών. Οι σπουδές είναι τριετείς και οδηγούν σε B.Sc in Human Nutrition ή B.Sc. in Biomedical Sciences, και χορηγείται από το University of Greenwich, το οποίο συνεργάζεται με το ΚΕ ΜΕ New York College.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απευθείας στον εκπαιδευτικό φορέα που τους ενδιαφέρει.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Πρόκειται για μία καινοτόμα πρωτοβουλία που ανέλαβε το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου-
Ταύρου, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και της μέριμνας για την υποστήριξη της Νέας Γενιάς. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, πολλές φορές το δικαίωμα στην εκπαίδευση εμποδίζεται, αφού οι γονείς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της εκπαίδευσης. Γι αυτό το λόγο ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά φέτος ένα καινοτόμο πρόγραμμα υποτροφιών με τη συνεργασία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, τα οποία και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή τους στο
κάλεσμά μας. Πιστεύουμε ότι την επόμενη χρονιά οι προσφορές και οι υποτροφίες θα είναι ακόμα περισσότερες. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε τρόπους ενίσχυσης της κοινωνικής μέριμνας, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τη νέα γενιά».


http://www.pireas2day.gr/02,14,3893,00.aspx 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου