Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αγιαξ Ταύρου: Συγκροτείται σε σώμα!.....''Μνηστήρες'' για Τσαϊλάκη

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην ομάδα του γιαξ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ενόψει της νέας σεζόν. Χθες αργά το βράδυ διανεμήθηκαν οι... ρόλοι και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα και από την διοίκηση του συλλόγου. 
Από εκεί και πέρα, το. σαφάρι του τεχνικού επιτελείου για την ανεύρεση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα ο Αλέκος Ρίζος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με αρκετούς παίκτες, και δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις. 
Ο έμπειρος προπονητής αναζητά παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν στις τρεις θέσεις του άξονα, και να προσφέρουν με την εμπειρία και την ικανότητα τους το. κάτι παραπάνω στην ομάδα.



''Μνηστήρες'' για Τσαϊλάκη


Οι εμφανίσεις του κάτω από την εστία του γιαξ προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων τόσο της Δ' Εθνικής όσο και της Football League 2, οι οποίοι φέρεται να έχουν κινηθεί για την απόκτηση του. 
Ο μόλις 21 χρόνων Γιώργος Τσαϊλάκης φρόντισε με την απόδοση του να αναδειχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στον 8ο όμιλο, ο οποίος μπήκε με το. σπαθί του στην λίστα αρκετών προπονητών, οι οποίοι επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. 
Στο μεταξύ, τις εντυπώσεις φαίνεται πως έχει κλέψει και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος προ λίγων ημερών πραγματοποίησε προπονήσεις τόσο με τον Απόλλων Αθηνών όσο και με τον Βύζαντα Μεγάρων. 
Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας αποτελεί κι αυτός με τη σειρά του έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει ο σύλλογος του Ταύρου τα τελευταία χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου