Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Μπαρτζώκας και με τη βούλα!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού! 

 Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ της την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. «Τιμή και ευθύνη για μένα. Ευχαριστώ τους κυρίους Αγγελόπουλους που με επέλεξαν», δήλωσε ο 47χρονος προπονητής.

Πριν από ένα διάστημα έμοιαζε δεδομένο ότι θα αναλάμβανε το τιμόνι της ομάδας στην μετά-Ίβκοβιτς εποχή. Η συμφωνία ήταν κλεισμένη αλλά η ανακοίνωση αργούσε και η υπόθεση έδειχνε να «παγώνει». Τελικά, τα «αφεντικά» της ομάδας, αποφάσισαν ότι ο 47χρονος πρώην τεχνικός του Πανιωνίου ήταν ο ιδανικός για το μοντέλο των Πειραιωτών και την Κυριακή ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι για δύο χρόνια. Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του. «
Είναι τιμή να εκπροσωπείς ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Πρόκειται άλλωστε για τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Το να την καθοδηγείς αγωνιστικά δεν αποτελεί μόνο τιμή αλλά και ευθύνη. Απαιτείται εργατικότητα, μεθοδικότητα και κυρίως αφοσίωση στο σύλλογο και σ’ όλα όσα αυτός πρεσβεύει. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αγγελόπουλους που με επέλεξαν να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κι άλλα σπουδαία πράγματα». 

περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου