Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Έτοιμοι να παρουσιάσουν τα δυσκολότερα προγράμματα της ζωής τους, ώστε να κατακτήσουν και τη μεγαλύτερη δόξα της καριέρας τους, αναχωρούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής. 

Την αρχή κάνουν αύριο, Σάββατο (21/07) οι Βλάσης Μάρας και Βασίλης Τσολακίδης, ενώ τη Δευτέρα (23/07) θα μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα η Βάσω Μιλλούση.


Βάσω Μιλλούση: Επιστροφή μετά από 12 χρόνια 
Η Βάσω Μιλλούση, αντίθετα, θα αναχωρήσει για Λονδίνο τη Δευτέρα (23/07) μαζί με τον κύριο όγκο της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, αφού θα αγωνιστεί στον προκριματικό των γυναικών την Κυριακή 29 Ιουλίου. Η 28χρονη αθλήτρια επιστρέφει στον κορυφαίο θεσμό 12 χρόνια μετά την συμμετοχή της στο Σίδνεϊ, επίτευγμα σπάνιο -αν όχι μοναδικό- στη διεθνή ιστορία της ενόργανης. 
Ο Κώστας Σιούτης, που μοιράζεται με την Αναστασία Δόντη την προπονητική ευθύνη της Μιλλούση, τόνισε: «Η Βάσω είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μας βοήθησε πολύ η προετοιμασία που κάναμε την περασμένη εβδομάδα στο Βουκουρέστι, μαζί με την εθνική Ρουμανίας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κυνηγήσουμε τη διάκριση στη δοκό ισορροπίας, αλλά και στο σύνθετο ατομικό. Στη δοκό θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε το βαθμό δυσκολίας στο 6,30, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει στον τελευταίο της αγώνα, στις αρχές Ιουνίου στη Γάνδη, με συντελεστή 6,20»
Η 28χρονη πρωταθλήτρια θα κληθεί να αγωνιστεί στον πρωινό όμιλο του προκριματικού (11:30 - 14:45 ώρα Ελλάδας), στοιχείο κάθε άλλο παρά θετικό, που όμως δεν αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο, όπως επισήμανε ο κ. Σιούτης: «Παρόλο που η κλήρωση δεν μας ευνόησε, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η Βάσω είναι πανέτοιμη και έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες».

περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου