Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωσε και Στάμο ο Φωστήρας!

Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό ο Φωστήρας, καθώς ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/7) την απόκτηση του Νίκου Στάμου.

Ο 26χρονος μέσος αγωνιζόταν πέρυσι στον Πανναξιακό, σημειώνοντας 18 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο παρελθόν ο Στάμος έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Καβάλα, Ναυπακτιακό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Άγιο Δημήτριο.  Ο Στάμος μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να καλύψει θέση και στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Φωστήρα. «Από την πρώτη στιγμή που δέχτηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ο Φωστήρας αποτελεί ιστορική ομάδα , η οποία σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται πρωταγωνιστεί. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο απάντησα θετικά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους που πρόκειται να θέσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Σταμάτη Καζαντζή και τον κ. Ψυρόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου