Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Γλυκός... Τελικός του N'JOY UNI-Basket στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Μοσχάτου την Πέμπτη 5/7, 20:15

Αυτό το N'JOY UNI-Basket έφτασε μέσα από την πιο τρελή πορεία από τη στιγμή της γέννησής του στον Μεγάλο Τελικό... Και όπως όλα δείχνουν και πάνω απ'όλα τα ονόματα των 2 ομάδων, μιλάμε για τον πιο γλυκό Τελικό! Shoot Merenda και Καραμέλες λοιπόν θα τα δώσουν όλα για το χρυσό μετάλλιο. Και επειδή γλυκό, χωρίς αλμυρό δεν γίνεται, η PIZZA FAN και οι διοργανωτές θα φροντίσουν για αυτό ώστε οι θεατές να φύγουν χορτάτοι!

Ανεπανάληπτοι ημιτελικοί που κρίθηκαν στα σημεία οδήγησαν τις δύο φιναλίστ στο βάθρο και τώρα το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιο θα είναι το χρώμα του μεταλίου που θα κατακτήσουν. Την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 20.15 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Μοσχάτου, Μιαούλη 60 είναι η επίσημη έναρξη της γιορτής και η πρόσκληση για το κοινό! Βεβαίως, νωρίτερα θα προηγηθεί All Star Game με τους κορυφαίους παίχτες της διοργάνωσης να λαμβάνουν μέρος, και ο Τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Orlando Tragic και Gamebreakers...
Οργανωτικά, ενδεικτικά αναφέρουμε στον τελικό του N’Joy UNI-Basket 7 την παρουσία του Mike Φουντεδάκη ως παρουσιαστή, γνωστού από τις παρουσιάσεις των ομάδων μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού, των cheerleaders του Πανιωνίου, πολλών επισήμων, επαγγελματία DJ, του Γιουνιλίγκα – μασκότ της διοργάνωσης, αρκετών εκατοντάδων κόσμου που θα κατακλύσουν το γήπεδο, διαγωνισμούς καρφωμάτων, διαγωνισμούς τριπόντων κτλ.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα:
5:40   Τελικός Κυπέλλου
7.10   All Star Game (Α μέρος)
7:40   Διαγωνισμός τριπόντων-Προκριματικά
7:50   All Star Game (Β μέρος)
8:10   Διαγωνισμός τριπόντων -Τελικός
8:20   Μεγάλος Τελικός (Α μέρος)
9:10   Διαγωνισμός καρφωμάτων
9:20   Μεγάλος Τελικός (Β μέρος)
10:10   Απονομές
Αυτόν τον Τελικό ας μην τον χάσει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου