Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Το Δημ. Θεατρικό Εργαστήρι "Εν Δράσει" ταξιδεύει στο Δίστομο!

Το Δημ. Θεατρικό Εργαστήρι "Εν Δράσει" ταξιδεύει στο Δίστομο!

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το Δημ. Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου "Εν Δράσει" θα λάβει μέρος την Παρακευή 24 Αυγούστου με το έργο, "Του Κουτρούλη ο Γάμος".
Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το Ερασιτεχνικό Θέατρο... πάει Δίστομο για δεύτερη συνεχή χρονιά! Από αύριο Πέμπτη 23 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου το υπαίθριο θέατρο στο λόφο του Μαυσωλείου της Μαρτυρικής κωμόπολης του Διστόμου Βοιωτίας φιλοξενεί το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχικού Θεάτρου που τείνει να γίνει μια εξαιρετική «σκηνή» ανάδειξης της καλλιτεχνικής προσπάθειας θιάσων από όλη την Ελλάδα.

Ο θεσμός, που ξεκίνησε και συνεχίζει να οργανώνει η «Θεατροφρένεια» Διστόμου είχε πέρυσι μια καταπληκτική «πρεμιέρα» με πάνω από 500 ενεργούς θεατές από όλη την περιοχή, καθε μέρα.

Και φέτος αρωγός της προσπάθειας των ερασιτεχνικών ομάδων είναι ο Δήμος Διστόμου -Αραχωβας-Αντίκυρας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας (τ. Νομαρχία). Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Χρήστος Καλαβρούζος, Θόδωρος Μαραγκός, Αγγελική Μαραγκού, Λένα Σύρου και Ελένη Ληξουργιώτη.

tanea.gr

http://www.moschatodaily.gr/index.php/22-21/en-dr-dist/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου