Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Τοπική Επιτροπή Μοσχάτου-Δελτίο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ
Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο
Τοπική Επιτροπή Μοσχάτου
Τηλ.210 3378443

Δελτίο Τύπου


Η Λαϊκή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο ΜΟΣΧΑΤΟ, που έγινε την περασμένη Τετάρτη, 19/09/2012, στην Πλατεία Γεννηματά, εξέλεξε προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία μέχρι  τη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις αρχές Νοεμβρίου.

Η πρώτη συνάντηση της Συντονιστικής Γραμματείας έγινε, χθες, Δευτέρα 24/09/12 και αποφασίστηκαν τα εξής:

·        ·         Η Τοπική Επιτροπή  Μοσχάτου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο δημόσιο & ιδιωτικό τομέα. Καλούμε όλους τους συντρόφους και φίλους σε προ-συγκέντρωση, αύριο Τετάρτη, 26/09/12, στις 10 το πρωί, μπροστά στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Μοσχάτου.

·        ·         Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μοσχάτου θα προβεί σε μια σειρά δράσεων & εκδηλώσεων, με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη (με έμφαση στους τομείς της ανεργίας, υγείας και παιδείας), καθώς και ενάντια σε φαινόμενα νεοφασισμού στην πόλη μας. Θα ενημερώσουμε με τα ανάλογα καλέσματα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Τοπική Επιτροπή Μοσχάτου ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ καλεί όλους και όλες σε μαζικούς κοινούς αγώνες για να ανοίξει ο δρόμος της ελπίδας, της απεμπλοκής από τα καταστροφικά για την κοινωνία μνημόνια, με  αριστερή κυβέρνηση με ριζοσπαστικό εναλλακτικό πρόγραμμα, που θα στηρίζεται και θα εκφράζει τους αγώνες του λαού.
ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ- ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ


25-9-2012 
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Συντονιστική Γραμματεία