Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Η Δημοτική Αρχή Μοσχάτου- Ταύρου στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων Καμιά απόλυση και καμία εφεδρεία στην Αυτοδιοίκηση


 15 / 11/  2012
 
  ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
            Γραφείο τύπου      
            graftip.mt@gmail.com
             τηλ.: 2132019612                                          

           
            Στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας και οι πολίτες η Δημοτική Αρχή είναι σταθερός συμπαραστάτης του αγώνα των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση στηρίζοντας τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της. Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Δημάρχων της Αττικής τον Αύγουστο ήταν και παραμένει ξεκάθαρη: Καμιά απόλυση και καμία εφεδρεία στην Αυτοδιοίκηση.
           
            Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου έχει τεθεί το θέμα των απολύσεων και της εποπτείας των Δήμων στην προγραμματισμένη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

            Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου ανέφερε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή βρίσκομαι δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου μας, στους αγώνες και στις διεκδικήσεις τους. Η ευθύνη που αναλαμβάνω για την αποτροπή των διαδικασιών διαθεσιμότητας είναι πάνω από όλα θεσμική, πολιτική αλλά και προσωπική.  Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιους μπορούν να εμπιστεύονται».
           
Από το Γραφείο Τύπου