Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕ 40-24 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ξεκινώντας με λάθη στην αρχή η Ελευθερία αλλά με αρκετό πάθος  που έδειχνε πως θέλει αυτό το ματς, πήρε μια νίκη βγάζοντας αρκετές ωραίες φάσεις στο β μέρος όταν κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Η  Ελένη Κοκκίνη χρησιμοποίησε και τις 12 παίκτριες που είχε στη διάθεσή της και την δικαίωσαν όλες. Ντεμπούτο με καλή εμφάνιση σε αγώνα κορασίδων η παγκορασίδα Κομνηνού.

Από την Ελευθερία επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις η Μπλούσι, και μαζί της η αρχηγός Καλάγια που κυριάρχησε στα ριμπάουντ , η Χόντο που έδωσε την ενέργεια στην ομάδα να πάρει τη διαφορά, και φυσικά  η Τριβυζάκη. Από το Π. Φάληρο η Ηλιάδη ήταν η καλύτερη παρ ότι η άμυνά μας ήταν προσανατολισμένη πάνω της.


Περισσότερα στο
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/02/40-24.html

VOLLEY B' EΘΝΙΚΗ: ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΜΑΛΑΙΣΙΝΑΣ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ(25-18,16-25,20-25,25-16,15-13)

Βόλτα στον παγωμένο ποταμό


Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον Βιστούλα στην Πολωνία

Η Πολωνία είναι μεταξύ των χωρών που 
δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα από το δριμύ ψύχος που έχει βάλει την ανατολική Ευρώπη- και όχι μόνο- στην κατάψυξη. 

Οι μετεωρολόγοι αναμένουν την επόμενη εβδομάδα το θερμόμετρο να σημειώσει άνοδο και ο καιρός να γίνει ελαφρώς ηπιότερος. 

Πάντως η θερμοκρασία στην Πολωνία, από όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, έφτασε τους δεκαπέντε βαθμούς υπό το μηδέν ενώ οι εικόνες του παγωμένου Βιστούλα είναι μαγευτικές. 

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/301674/volta-ston-pagomeno-potamo-/

H ημερίδα με θέμα την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ των ΑΝΑΓΚΩΝ«Οι ουτοπίες του χθες είναι η πραγματικότητα του σήμερα»της Κίνησης Πολιτών Μοσχάτου "Μεσοποταμία"ξεκίνησε το μεσημέρι με Χαιρετισμούς και Εναρκτήρια ομιλία στο Πνευματικό μας Κέντρο και θα τελειώσει το βράδυ με το μουσικό σύνολο GUITARTE


 

Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού στο Μοσχάτο&Ταύρο


Συνεχίζεται το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού στο Μοσχάτο&Ταύρο
με το ακόλουθο πρόγραμμα αυτό το  ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ
Σάββατο
11:00 (Σαφάρι στο κλειστό γήπεδο της Μιαούλη )
Κυριακή
 12:00(Extreme Games ... Πάρκο  Στρατού  στο Ταύρο) 

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΣΚΑΝΑ: ΕΧΑΣΕ Ο ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΜΕ 70-64

Ήττα  για τον Λέοντα Μοσχάτου για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ χτες βράδυ στο γήπεδο του Σαλπέα από τον Πειραικό.
Προσπάθησε , αλλά έχασε από τον γηπεδούχο ομάδα η οποία έκανε την τρίτη συνεχή νίκη της και πλέον απόφυγε την ζώνη του υποβιβασμού.


Ελπίζουμε τα παιδιά του Λέοντα στην συνέχεια να είναι περισσότερο τυχεροί και να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. 




Βαθμολογία Γ' ΕΣΚΑΝΑ(17 Αγωνιστική)

ΕΡΜΗΣ                                                         34
ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ                                                29
ΟΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ                                          29
ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ                                         28
ΤΑΤΑΥΛΑ                                                    26
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                 26
ΤΕΡΨΙΘΕΑ                                                   26
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ                       24
ΑΝΑΓ.Ν.ΙΚΟΝΙΟ                                        24
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ                         24
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ                                   23
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ                                             22
ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΑ                                          22
ΑΣ ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                             20  

Στο παγκόσμιο και η Παπαχρήστου

Θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει σε λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη έκλεισε και η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έπιασε στη Γερμανία το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο τριπλούν.

Στον πρώτο της αγώνα για φέτος στο διεθνές μίτινγκ του Ντίσελντορφ κι αφού πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στο μήκος στην ημερίδα του ΣΕΓΑΣ στο ΣΕΦ η νεαρή Πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε επίδοση στα 14.16μ. που της έδωσε την τρίτη θέση στη γερμανική πόλη. Το συγκεκριμένο άλμα ήταν αρκετό για την Παπαχρήστου να τσεκάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο τον επόμενο μήνα (9-11/3) ξεπερνώντας τα 14.10μ που ήταν το όριο.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε άλλη μια έγκυρη προσπάθεια στα 13.93μ, ενώ άφησε την έκτη και τελευταία προσπάθεια της. Νικήτρια του αγώνα με 14.22μ ήταν η Γιαργκέλις Σαβίνιε (Κούβα) και δεύτερη με 14.17μ η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Νταεγού, Όλγα Σαλαντούχα (Ουκρανία).


http://www.gazzetta.gr/stivos/article/item/265060-sto-pagosmio-kai-e-papahrestou 

Στην κορυφή και πάλι ο Ολυμπιακός, 2-0 την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της Super League.

Η ομάδα του Βαλβέρδε, με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, επικράτησε με το ίδιο σκορ της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», «προσπερνώντας» έτσι τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία.


Πιο συγκεκριμένα με το «τρίποντο» που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι», στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League, έφτασαν τους 49 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στο +1 από το «τριφύλλι», που φιλοξενεί αύριο τη Skoda Ξάνθη.


Οι «ερυθρόλευκοι», όπως και στην Τούμπα, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τέρματα των Μέλμπεργκ (5’) και Μιραλάς (24’)  πήραν μία πολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

περισσότερα στο

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Απέμειναν 1700 εισιτήρια για το ντέρμπι στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον κόσμο της ότι έχουν απομείνει μόλις 1.700 εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Αυτά τιμώνται προς 10, 15, 20 και 30 ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να ενημερώνουν για τον τρόπο διάθεσης τους.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πρωταθλήματος Basket ΟΠΑΠ της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται ως εξής:


1. Από το Olympiacos BC Store (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 Νέο Φάληρο, απέναντι από το Στάδιο Καραϊσκάκη) την Παρασκευή 10/02/2012 και ώρες 10.00-21.00, το Σάββατο 11/02/2012 και ώρες 10.00-21.00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 μέχρι εξαντλήσεως τους.


2. Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ το Σάββατο 11/02/2012 και ώρες 10.00-18.00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10.00 μέχρι εξαντλήσεώς τους.


3. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω των υπηρεσιών του ίντερνετ και της Citibank και δεν έχουν παραλάβει ακόμα τα εισιτήριά τους μπορούν να τα παραλάβουν από τα εκδοτήρια το Σάββατο 11/02/2012 και ώρες από 10.00-18.00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί τους αγοραστές μέσω του ίντερνετ και της Citibank για τη δική τους καλύτερη εξυπηρέτηση, όπως παραλάβουν τα εισιτήριά τους το συντομότερο δυνατό από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ.


Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι των 10, 15, 20 και 30 ευρώ».

Μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου για την κακοποίηση και θανάτωση ζώων στην Δ.Κ. Μοσχάτου

VΌΛΛΕΥ Β' ΕΘΝΙΚΉ: Δύσκολο αγώνα δίνει εκτός έδρας ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου με τον Αίαντα Μαλαισίνας.

Δύσκολο αγώνα προβλέπεται να κάνει αύριο το απόγευμα ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου ενάντια στον πολύ αξιόλογο  γηπεδούχο Αίαντα  Μαλαισίνας.

Σημασία έχει για την ομάδα του Μοσχάτου μας ότι επειδή στην συνέχεια  έχει και άλλο  αγώνα εκτός έδρας με την Ολυμπιάδα Πατρών δεν θα πρέπει να χάσει βαθμούς ώστε εκμεταλλευόμενο και το ρεπό της πρωτοπόρου ομάδας του Πανερυθραικού να μπορέσει αμέσως μετά στο γήπεδο της Παραλίας μας να τον αντιμετωπίσει και  αφού τον κερδίσει να περάσει αυτό μπροστά στην βαθμολογία.


Εμείς εδώ από το blog έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας η οποία  στα δύσκολα θα αποδείξει αυτό που περιμένει όλος ο Μοσχατιώτικος κόσμος να νικήσει.  

καλή επιτυχία για την συνέχεια

Βαθμολογία (10 αγώνες)
 1.Πανερυθραικός                      26
 2.ΑΟΠΕ Μοσχάτου                  22
 3.Κολέγιο Αθηνών                    20
 4. Αίαντα  Μαλαισίνας            14
5. Ολυμπιάδα Πατρών              13
6. Καλαμάτα 80                         11
7. ΑΟ Πρέβεζας                         7
8. ΦΕ Ιωαννίνων                       6
9. ΓΑΣ Αναγέννηση Αρτας       1
 

11(η) Αγωνιστική
Ολυμπιάδα Πατρών - ΑΟ Πρέβεζας
ΓΑΣ Αναγέννηση Αρτας -Καλαμάτα 80
Κολέγιο Αθηνών -ΦΕ Ιωαννίνων
Αίαντα  Μαλαισίνας-ΑΟΠΕ Μοσχάτου
Πανερυθραικός ρεπό


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ..Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου... Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου - Ώρα: 18.00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51)&Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου - Ώρα: 18.00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51)




http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

«Καθάρισε» την πρόκριση και πάει για την πρωτιά ο ΠΑΟ

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά της Euroleague «σφράγισε» ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε με 72-62 της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και με τη δεύτερη νίκη του επί των Τούρκων και τρίτη συνολικά στο TOP-16 της Ευρωλίγκας, εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο τους «8» της διοργάνωσης.

Μάλιστα οι «πράσινοι» με την αποψινή επικράτησή τους, παρέμειναν στο «κόλπο» για της κατάκτηση της πρώτης θέσης, στην οποία ισοβαθμούν με την Ούνιξ Καζάν, η οποία ηττήθηκε (63-58) στο Μιλάνο από την Αρμάνι.


Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν ο Τσαρτσαρης, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 40-27, 58-43,72-62
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 1, Μπατίστ 11 (6 ριμπάουντ), Λόγκαν 2, Σάτο 9 (6 ριμπάουντ), Τσαρτσαρής 21 (1), Διαμαντίδης 8 (5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Βουγιούκας 9, Καλάθης 3, Κυρίτσης, Καϊμακόγλου 3, Γιασικεβίτσιους 5 (1)

Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (Σπάχια):
Ούκιτς 13 (1), Τζέρελς 11, Τουρκσάν 5 (13 ριμπάουντ), Ατσούρ 4, Βίντμαρ, Πεκέρ 5, Γκιστ, Σαβάς 8, Ντεμιρέλ, Μπογκντάνοβιτς 15 (1), Πρέλντζιτς 1


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=469166&cid=10 

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Με 141 εκατ. ευρώ ενισχύονται οι Δήμοι

Με το ποσό των 141.518.927 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών, από τους ΚΑΠ, τους Δήμους της χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών δαπανών τους, σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, Τάσου Γιαννίτση.

Το ποσό αυτό προορίζεται για κάλυψη λειτουργικών και γενικών δαπανών των Δήμων και -κατά προτεραιότητα- για τις μισθοδοσίες του προσωπικού τους.


Όπως αναφέρει η απόφαση, στα αποδιδόμενα ποσά έχουν συνυπολογιστεί οι δαπάνες μισθοδοσίας τού προσωπικού, των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και των χώρων άθλησης, καθώς και για τις δαπάνες μισθοδοσίας των Σχολικών Φυλάκων και των εργαζομένων στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και κοινωνική μέριμνα για τα ΑμεΑ.

Kίνηση Πολιτών Μοσχάτου"Μεσοποταμία"..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..Αλλαγή ώρας στην ημερίδα της Κίνησης Πολιτών Μοσχάτου "Μεσοποταμία"...Ακολουθεί το νέο πρόγραμμα.


Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΟΣΧΆΤΟ 9-2-2012

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ των ΑΝΑΓΚΩΝ»

Η συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Σαββατοκύριακου, εναντίον της νέας σφαγής των δικαιωμάτων μας, επιβάλλει την αλλαγή στο πρόγραμμα της ημερίδας μας, που θα γίνει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.
Η νέα ώρα έναρξης της ημερίδας είναι 14.00 

 Η Κίνηση Πολιτών «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ» στρατεύεται με τις κινηματικές και συνδικαλιστικές  πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται,  καλώντας με τη σειρά της  τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία του Μοσχάτου  να βγουν στους δρόμους:

·         48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φλεβάρη – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 11.00 π.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

·         Κυριακή 12/2 στο Σύνταγμα από τις 17.00 το μεσημέρι σε μια μεγάλη συγκέντρωση και περικύκλωση της Βουλής καθώς και στις πλατείες σε όλη την Ελλάδα που οργανώνονται από τα συνδικάτα και τις λαϊκές συνελεύσεις.        

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!



Ακολουθεί το νέο πρόγραμμα.
Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «Μεσοποταμία»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ των ΑΝΑΓΚΩΝ
«Οι ουτοπίες του χθες είναι η πραγματικότητα του σήμερα»

Σάββατο  11 Φεβρουαρίου 2012
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού, Μοσχάτο.

Πρόγραμμα

14.00 – 14.30: Προσέλευση
14.30 – 15.00: Χαιρετισμοί - Εναρκτήρια ομιλία

Ενότητα 1η
15.00 - 18.00: «Ζω και χωρίς τα λεφτά τους»
                        Συνέλευση συλλογικοτήτων εναλλακτικής οικονομίας
                        Εισηγητές: Άκης Αντωνιάδης, Πανελλαδικό Δίκτυο Ανταλλαγής
                                            Αγαθών και Υπηρεσιών Χωρίς Χρήματα του ΠΕΛΙΤΙ. 
                                            Γιώργος Δούρoς, ΣΚΟΡΟΣ.
                                            Εκπρόσωπος Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου
                                            Ελληνικού 
                        Συντονιστής: Κορολής Χρήστος, Τράπεζα  Χρόνου και Αλληλεγγύης
                                               Μοσχάτου της Κίνησης Πολιτών «Μεσοποταμία».
                        Παρεμβάσεις εκπροσώπων συλλογικοτήτων

Ενότητα 2η
18.00 – 21.00: Οικονομία των Αναγκών
                        Κοινωνική, αλληλέγγυα, ανταλλακτική οικονομία:
                        Απάντηση στην κρίση;
                        Ανοιχτή συζήτηση
                        Εισηγητές: Τάκης Νικολόπουλος, Καθηγητής ΤΕΙ Μεσολογγίου
                                           Δημήτρης Καπογιάννης, Καθηγητής ΤΕΙ Μεσολογγίου
                                           Πέτρος Λινάρδος – Ριλμόν, Οικονομολόγος, ΙΝΕ ΓΣΕΕ
                                           Παναγιώτης Πάντος, Πολιτικός Επιστήμων
                         Συντονιστής: Νίκος Χατζηελευθερίου, Μουσικός, «Συμβολή -                             
                                               Συλλογική δράση για την τέχνη και την εκπαίδευση
                                               στο Μοσχάτο»

Ενότητα 3η
21.00     :    Το μουσικό σύνολο GUITARTE (Νίκος Χατζηελευθερίου, Χρήστος
                    Φάκλαρης, Φραγκούλης  Καραγιαννόπουλος, Γιάννης Γαλίτης και Άννα
                    Σαρτζίδου) παρουσιάζει το «Καταραμένο Φίδι» του Μάνου Χατζιδάκη
                    (Σκηνική μουσική για το «Ελληνικό Χορόδραμα»).

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς λόγω της 48ωρης απεργίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Θα λειτουργήσει από τις 10.00 το πρωί εώς τις 5.00 το απόγευμα ΜΟΝΟ το Τρένο  (ΗΣΑΠ)  για να διευκολυνθούν οι πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν προς το Σύνταγμα όπου θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Χειρόφρενο τραβούν ΟΛΑ τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς, δηλαδή ΜΕΤΡΟ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΛΕΥ και ΤΡΑΜ.

Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, Λευτέρης Ρενιέρης "ο μόνος λόγος που θα λειτουργήσουμε τους συρμούς του τρένου είναι για να διευκολύνουμε τους πολιτες να μετακινηθούν προς το Σύνταγμα για να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο. Πρέπει να εμποδισουμε την κυβέρνηση και την Τρόϊκα να μας οδηγήσει στην εξαθλίωση".


Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Αντώνης Σταματόπουλος είπε στο Newsit "δίνουμε την  ύστατη μάχη πριν μας εξαφανίσουν από τον χάρτη".


Στο ιδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του συνδικάτου ΟΑΣΑ - ΕΘΕΛ Αλέξανδρος Κομίνης ο οποίος δήλωσε στο Newsit  "θέλουν να καταργήσουν κάθε εννοια συλλογικής σύμβασης στην Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε για να τους σταματήσουμε".


Οπλιστείτε με υπομονή και κουράγιο καθώς κυρίως η αυριανή μέρα που είναι εργάσιμη θα είναι πολύ δύσκολη. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου - Ώρα: 19.30, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51)

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/eisigiseis/ds/ds_7_2a.pdf

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Το ΚΕΠ Μοσχάτου (Λάμπρου Κατσώνη 69), την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 17.00 το απόγευμα

Πλατείες Μοσχάτου - Ταύρου-Τεχνικές περιγραφές - Αιτιολογικές εκθέσεις

Αναβολή της συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου Ταύρου με θέμα :Λήψη απόφασης για την θέση του γηπέδου μπάσκετ της πλατείας Λαού

Λόγω μη απαρτίας της συνεδρίασης του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου στις 8/2/2012, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Παρασκευή & ώρα 20οο, στην αίθουσα του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου,για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων: 1. Λήψη απόφασης για την θέση του γηπέδου μπάσκετ της πλατείας Λαού. Δημοτική Κοινότητα Ταύρου


ΕΠΣΠ Α ΟΜΙΛΟΣ:Nίκη για το Μοσχάτο με 4-1 επι του Αχιλλέα

 Καλό ποδόσφαιρο έπαιξε χτες η ομάδα του Μοσχάτου μας στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΠ όπου επιβλήθηκε του αντιπάλου του Αχιλλέα  με 4-1.
Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Καραπάνος στο 10' και στο 17' ,ο Πολύμερος στο 40' και ο Γραμματικός στο 70', για την φιλοξενούμενη ομάδα σκόραρε ο Ντόνε στο 81'.

Την επόμενη αγωνιστική το Μοσχάτο παίζει πάλι στο γήπεδό του με αντίπαλο την ομάδα του Μαύρου Αετού  (Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 15.15). 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κορδολαίμης 

Μοσχάτο: Βαβάκας,Καράμπελας,Τσιτσής(46'Κοκκόλης),Πολύμερος,Ντάφλας, Αναστασιάδης,Γκούφας(65'Θεοδωράκης),Γραμματικός,Σαλάμης,Κοντοπάνος,Παπαγεωργίου(72'Αθανασόπουλος)

«Να τιμήσουμε τους ανθρώπους που πέθαναν για τον Ολυμπιακό»

Στο πλαίσιο της media day του Ολυμπιακού μίλησε και ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ. Ο Αλγερινός φορ μίλησε και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και επεσήμανε πως η ομάδα του πρέπει να τα δώσει όλα, για να τιμήσει την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

«Δεν ήταν κάποια μάχη, είναι πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, μετά τη μεγάλη νίκη μας που μετράει, εκμεταλλευτήκαμε την κατάσταση σε βάρος του Παναθηναϊκού. Τα πήγαμε καλά, πετύχαμε δυο γρήγορα γκολ και μειώσαμε τη διαφορά», είπε ο Τζιμπούρ για το επεισόδιο με τον Λάζαρ και συνέχισε αναφερόμενος στην απόφαση να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι της «Τούμπας»:


«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση μαζί με τον προπονητή, να είμαι στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν σημαντικό. Εγώ δεν ήμουν 100% έτοιμος, ο προπονητής αποφάσισε στη συνέχεια να με βάλει στην 11άδα. Αντιμετώπισα την απόφαση του προπονητή με πολύ σεβασμό, αποφάσισα να μπω μέσα και να τα δώσω όλα, για να πάρω την ευκαιρία και να βοηθήσω την ομάδα, γιατί μπορώ να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή».


Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Για μένα είναι δύσκολο γιατί είναι η προηγούμενη ομάδα μου. Από τη στιγμή που μπορώ να τρέξω, όλα πάνε καλά, είμαι έτοιμος. Σίγουρα εκτός από το ποδόσφαιρο, το ντέρμπι σημαίνει πολύ περισσότερα. Πρέπει να τιμήσουμε τους ανθρώπους που πέθαναν για τον Ολυμπιακό. Είναι μια δύσκολη στιγμή για το κλαμπ και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

«Διπλό» πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, 67-65 την Εφές

Παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός με 67-65 σκορ επί της Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με πάθος και καρδιά στο παιχνίδι κόντρα στο συγκροτημα του Σάριτσα και κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο τους έβαλε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.


Η ομάδα του Ίβκοβιτς την επόμενη αγωνιστική (22/2) θα ταξιδέψει στη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει το φαβορί για την πρώτη θέση, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο ουσιαστικά το κρίσιμο ματς είναι αυτό στο ΣΕΦ με τη Γαλατασαράι που ακολουθεί στην 6η και τελευταία αγωνιστική του TOP-16.


Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Εφές ήταν οι Παπανικολάου και Πρίντεζης, οι οποίοι πέτυχαν από 16 πόντους, ενώ ο Σλούκας με τις δύο εύστοχες βολές στο τέλος, διαμόρφωσε το 67-65 υπέρ της ομάδας του.

Τα δεκάλεπτα: 9-16, 32-37, 42-48, 65-67

Εφές (Σαρίτσα):
Κίνσεϊ 4, Τουντσερί, Ακιόλ 6(1), Μπατίστα 2, Βούγιασιτς 8(2), Σαβάνοβιτς 7, Γκιουλέρ, Λαφαγιέτ 22(4), Μπάρατς 16.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς):
Χάινς 5, Άντιτς 4, Σπανούλης 8, Ντόρσεϊ 8(8ριμπ.), Γκετσεβίτσιους 3(1), Πρίντεζης 16(2), Παπανικολάου 16(1), Μάντζαρης, Σλούκας 2, Λο 5(1).


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=468334 

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

VOLLEY Α' ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Nίκη για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Παραλίας με 3-0 επι της ομάδας του Θριάμβου.

Δυναμική και εύκολη νίκη για τα κορίτσια μας του ΑΟΠΕ Μοσχάτου σήμερα το βράδυ επί της ομάδας του Θριάμβου με 3-0σετ (25-19,25-10,25-19)


Από ότι φαίνεται πλέον η ομάδα μας κατάλαβε ότι έχει καλύτερες δυνατότητες και άρχισε να το δείχνει  μέσα στο γήπεδο, σήμερα έπαιξαν πάρα πολύ καλά  έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι οι κυρίαρχοι αυτού του παιχνιδιού.
Η σιγουριά της νίκης ήταν πάντα μέσα τους σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Όσο για την συνέχεια των αγώνων θα πούμε ότι με την σημερινή αγωνιστική  έκλεισε  ο πρώτος γύρος η ομάδα κατάφερε να ανέβει ακόμη βαθμολογικά και πιστεύουμε όπως έχουμε πει και σε προηγούμενη δημοσίευση μας ότι είναι στο χέρι των  κοριτσιών και του προπονητή τους να καταφέρουν να κερδίσουν ίσως και τα επόμενα 5 παιχνίδια, διότι οι αντίπαλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν είναι μέσα στις δυνατότητες τους αρκεί φυσικά  να κρατήσουν και την καλή τους αγωνιστική κατάσταση.


καλή συνέχεια

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ& ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ&ΤΑΥΡΟΥ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(δεiτε video)



Ομιλητές ήταν
  Ο κύριος Α.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:Διευθυντής Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος(Deree Colegge)
ο κύριος Π.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ:Eπίτιμος Αντιπρόεδρος Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων
και ο κύριος A ΖΑΙΡΗΣ:Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεων Ελλάδος

με Συντονιστή τον Νεκτάριο Νώτη:Αρχισυντάκτη www 24h.gr,οικονομικός αναλυτής ρ/σ Αθήνα 9,84
Την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος όπου έπειτα απο τις ομιλίες των ανώτερω προσκαλεσμένων κύριων ακολούθησαν και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις απο τον κόσμο για τα τεκτενόμενα στο πολιτικό γίγνεστε όπου και απαντήθηκαν και οι περισσότερες.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης -Παραστάσεις σύγχρονου χορού- PARKing χορογραφία Λία Τσολάκη Τετάρτη 22 έως Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012, στις 21:00




Η χορογράφος Λία Τσολάκη χορογραφεί την πρώτη της παράσταση στην Ελλάδα

Η Ελληνίδα χορογράφος Λία Τσολάκη, μετά από μια μακρόχρονη πορεία στο εξωτερικό, επιστρέφει στην Ελλάδα χορογραφώντας την παράσταση «PARKing», ένα έργο το οποίο διερευνά τον κώδικα επικοινωνίας των ανθρώπων, αποτυπώνοντας κινησιολογικά την πορεία της ζωής τους από τη μία εποχή του χρόνου στην άλλη. Η παράσταση ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2012.

Το έργο
Ένα αυτοσχέδιο πάρκο κατά τη διάρκεια των 4 εποχών του χρόνου. Οι άνθρωποι, που ζουν εκεί, έχουν σχηματίσει το δικό τους κόσμο, μια δική τους μικρή κοινωνία και περνούν από τη μία εποχή του χρόνου στην άλλη, διαγράφοντας μια αέναη κυκλική πορεία. Οι άνθρωποι διασταυρώνονται στις προσωπικές τους διαδρομές, κάνουν έναν «αγώνα δρόμου» είτε μόνοι τους - με τον εαυτό τους, είτε με τους άλλους -ανταγωνιστές ή συναγωνιστές στο πάρκο, σαν σε ένα διαφορετικό πεδίο μάχης, σαν μία μικρογραφία της ζωής.
Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Λία Τσολάκη
Σκηνικό – Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Φωτισμοί: Λίνος Μειτάνης.
Μουσική: Χρύσανθος Χριστοδούλου
Συνεργάτης Σκηνοθέτης: Άκης Γουρζουλίδης
Βοηθός Σκηνογράφου – Ενδυματολόγου: Ευαγγελία Κατέχη

Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά)
Ιωάννα Αποστόλου,  Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Ξένια Θεμελή, Χρήστος Καπενής, Τίνα Κωνσταντινίδου, Αλεξία Μπεζίκη, Αλέξης Τσιάμογλου

PARKing
χορογραφία Λία Τσολάκη
Τετάρτη 22 έως Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012, στις 21:00
Αίθουσα Ειδικά Διαμορφωμένος Υπόγειος Χώρος
Διάρκεια: 50’
Τιμή εισιτηρίων: 12€, Κανονικό
                                9€ Φοιτητικό/ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                                                         Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/
                                    Κάτοχοι Κάρτας  Πολιτισμού/ ΑμΕΑ, άνω των 65

Βιογραφικά Στοιχεία

Η Λία Τσολάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε το πρώτο έτος σπουδών στην Ανωτέρα Σχολή London Studio Center (Theatre Dance Course). Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού Νίκης Κονταξάκη. Σπούδασε στη Νέα Υόρκη με υποτροφία Fulbright, στη Σχολή της Τρίσα Μπράουν, ενώ παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια στο Movement Research και στο Dance Space.

Συμμετείχε στο χορό της παράστασης «Πενθεσίλεια» σε σκηνοθεσία Πέτερ Στάιν (Επίδαυρος, 2002). Το 2004 ήταν leader dancer στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων σε χορογραφία Α. Παπαδαμάκη. Έχει χορέψει ως solo performer με το χοροθέατρο Ροές της Σοφίας Σπυράτου σε πολλές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων «Αθήρ» (Μουσική Αλκίνοος Ιωαννίδης) και «Ηλέκτρα Αυτουργός» (Μουσική Μάικλ Νίμαν).

Από το 2008 διδάσκει σύγχρονο χορό στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Ήταν υπεύθυνη για τη διδασκαλία κίνησης του χορού στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν στις παραστάσεις «Μισός Αιώνας Αριστοφάνης» σε σκηνοθεσία Γ. Λαζάνη (Επίδαυρος, 2004) και «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία Δ. Χρονόπουλου (Επίδαυρος, 2005).

Έχει χορογραφήσει τις παραστάσεις «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», «Κωμωδία των παρεξηγήσεων», «Μολυβένιος στρατιώτης», «Αλαντίν» και «Πινόκιο» σε σκηνοθεσία Δ. Δεγαΐτη, «Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου», «Απόψε η μουσική» σε σκηνοθεσία Θ. Γράμψα στο Θέατρο Τέχνης καθώς και τις παραστάσεις «Καλή Οικογένεια» (Εθνικό Θέατρο, 2009), «Φαίδρα» (Φεστιβάλ Αθηνών, 2009) και «Amadeus» (Θέατρο Βρετάνια, 2011) σε σκηνοθεσία Δ. Λιγνάδη. Συνεργάστηκε με τον Πέτερ Στάιν ως χορογράφος και βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Ηλέκτρα» (Επίδαυρος, 2007). Το 2010 χορογράφησε την όπερα «Μπόρις Γκοντουνόφ» στην Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης, σε σκηνοθεσία Στίβεν Γουάντσγουορθ. Το 2011 χορογράφησε την όπερα «Μάκβεθ» στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ και την όπερα «Η Μύτη» στην Όπερα της Ζυρίχης και τα δύο σε σκηνοθεσία Πέτερ Στάιν.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην
Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC


Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5           Ως 3
e-go.gr                ελculture.gr         clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr      monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr