Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αυτοκράτορας ο Ολυμπιακός


Έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια ο Ολυμπιακός πήρε τα σκήπτρα του πρωταθλητή από τον Παναθηναϊκό, «βάφοντας» και πάλι με κόκκινο χρώμα τον «θρόνο» του ελληνικού μπάσκετ.
Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 82-76 των «πράσινων» στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1, που διεξήχθη στο κατάμεστο ΣΕΦ, κι έτσι με 3-2 νίκες πανηγύρισαν τον τίτλο, σπάζοντας την αυτοκρατορία του «τριφυλλιού».
Κορυφαίος για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος μετά την Euroleague οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος, ήταν ο Βασίλης Σπανούλης.



 περισσότερα διαβάστε στο

Η ομάδα της Αναγέννησης Μοσχάτου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά PROJUNIOR 2003-2004 νίκησε σήμερα στο γήπεδο του "Αλλού" την ομάδα του Ολυμπιακού με 4-1.












Τσώνης και Τασουλής: τα... αστέρια του Φωστήρα!


Το γεγονός ότι ο Φωστήρας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. 

Ωστόσο σημαντικό μερίδιο ευθύνης σε τέτοιου είδους επιτυχίες πιστώνεται πάντα στους πρωταγωνιστές των αγωνιστικών χώρων και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. 
Έτσι λοιπόν κι στην περίπτωση του ''Φονέα'', κάτι παρόμοιο συμβαίνει. 

Όσοι από εσάς δεν έχετε παρακολουθήσει το ρόστερ του ιστορικού συλλόγου, το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο νου είναι ότι το καλοκαίρι αλλά και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δαπανήθηκαν μια... ντουζίνα χρήματα, προκειμένου το... καμάρι του Ταύρου να φτάσει στην κορυφή.
 Παρόλα αυτά, η διοίκηση του σωματείου όχι μόνο δεν ξόδεψε απερίσκεπτα, αλλά επένδυσε στην κυριολεξία! Τι εννοούμε; Εξ αρχής ο Κώστας Ψυρόπουλος με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δημιούργησαν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο το οποίο συμπεριελάμβανε σημαντικές μονάδες, όπως οι Σπύρος Δωροβίνης, Παναγιώτης Ντεντόπουλος, Αντώνης Βλάχος, Μιχάλης Μπανιάς, Γιώργος Τερζής που με την εμπειρία τους συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα επαγγελματικά σαλόνια! Επιπλέον, ανάμεσα σε αυτά τα τεράστια ονόματα, ξεχώρισαν και ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία, οι οποίοι μπόρεσαν και αντεπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και δικαίωσαν τα άτομα που... πίστεψαν στο ταλέντο τους και τους έφεραν στον Ταύρο. Δυο εξ' αυτών είναι οι Τρύφωνας Τσώνης και Χρήστος Τασουλής, οι οποίοι πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις με την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα, με αποτέλεσμα αμφότεροι να έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από την Σούπερ Λιγκ, για την απόκτηση τους. Ας δούμε όμως, το βιογραφικό του καθένα ξεχωριστά.....


ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΩΝΗΣ: Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΟΥ 'ΦΟΝΕΑ'!
Ο Τρύφωνας Τσώνης είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1992, και αποτελεί έναν από τους καλύτερους, κατά κοινή ομολογία, κεντρικούς αμυντικούς του 8ου ομίλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ομάδα του Χαϊδαρίου, στην οποία ξεκίνησε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Από εκείνη την στιγμή κι έπειτα αγωνίστηκε σε όλα τα ματς, με εξαίρεση εκείνο με τη Ρόδο, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες. Πρόκειται για μια σπουδαίο ταλέντο, το οποίο πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα, διακρίνεται και στις εναέριες μονομαχίες, με δεδομένο ότι ξεπερνά το 1,90 σε ύψος. Επιπλέον, ο Τσώνης ξεχωρίζει και για την ψυχραιμία που διαθέτει, αφού κατάφερε να εξουδετερώσει πολύ εύκολα όλους τους αντιπάλους με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπος, ενώ αξίο αναφοράς είναι το γεγονός πως στα περισσότερα παιχνίδια αποτελούσε τον ρυθμιστή της αμυντικής γραμμής.



Περισσότερα  μπορείτε να διαβάσετε στο
http://www.periferiako.com/control.php?id=article&news=86137

Η Μιλλούση στο Gala της ενόργανης (videos)

Στο 1ο GYM GALA «ATHINA 2012» στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού η Βάσω Μιλούση έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Ελληνίδα γυμνάστρια που έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ήταν από τους πρώτους που ενδιαφέρθηκαν για το Gala ενόργανης γυμναστικής, το πρώτο στην Ελλάδα, ορμώμενη από τις εμπειρίες της ως προσκεκλημένη σε αντίστοιχα event του εξωτερικού. 




 δείτε τα video
http://www.onsports.gr/Spor/Alla-Spor/item/219883-i-Milloysi-sto-Gala-tis-enorganis-(videos)

Μπιτς βόλεϊ: Στους «8» οι Αρβανίτη-Τσιαρτσάνη

Την πρόκρισή τους οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που διεξάγεται στην Χάγη της Ολλανδίας πανηγήρισαν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσάνη.

Το ελληνικό δίδυμο, αν και έχασε το πρώτο σετ με 23-21 από τις Γερμανίδες Κέλερ/Ζούντε, πήρε το επόμενο με 39-37 και στη συνέχεια επικράτησε στο τάι μπρέικ με 18-16, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση στους προημιτελικούς.
Το Σάββατο οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αν ξεπεράσουν το «εμπόδιο» των Μπονέροβα/Ερμάνοβα από την Τσεχία.


http://www.zougla.gr/sports/article/mpits-volei-stous-8-i-arvaniti-tsiartsani

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επίθεση ομάδας ατόμων σε αλλοδαπό στην οδό Πειραιώς(στο Ταύρο)


Αθήνα
Θύμα ξυλοδαρμού, μέσα σε κατάστημα στην οδό Πειραιώς, έπεσε αλλοδαπός από αγνώστους που του επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Η αναίτια επίθεση σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Θράκης, λίγο πιο κάτω από την Χαμοστέρνας, μέσα σε σουβλατζίδικο.


Οι άγνωστοι συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 50 δικυκλιστών οι οποίοι την ώρα της επίθεσης διέσχιζαν το σημείο εκείνο.


Μετά το περιστατικό, η ομάδα περικυκλώθηκε από αστυνομικούς και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν γίνει προσαγωγές.
Newsroom ΔΟΛ

Πρόσκληση απο την Τράπεζα χρόνου και αλληλεγγύης της Μεσοποταμίας

Η Τράπεζα χρόνου και αλληλεγγύης  της Μεσοποταμίας, σας προσκαλεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Ιουνίου

σε ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση με θέμα:

"Τράπεζα χρόνου και αλληλεγγύης, πλαίσιο λειτουργίας και ανάπτυξη του δικτύου".

Θα γίνει παρουσίαση του πλαισίου λειτουργίας της τράπεζας και των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Σε μια προσπάθεια να γίνει το δίκτυο ακόμη μεγαλύτερο και πιο δυναμικό
θα γίνουν νέες νέες εγγραφές και ανταλλαγές υπηρεσιών. 
.  
Σε μια καθημερινότητα που αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης η αλληλεγγύη και η πρακτική της ανταλλαγής μας αφορά όλους!

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 8.00 το βράδυ στο σπίτι της Μεσοποταμίας Πλάτωνος 13 Μοσχάτο.

http://mesopotamia-mosxato.blogspot.gr/p/blog-page_05.html

--



Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία www.mesopotamia.gr
Ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης, 6939301718
Τράπεζα Χρόνου και Αλληλεγγύης mesopotamiatx@gmail.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΗΤΩN ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ-ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΩN ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 12 ΜΟΣΧΑΤΟ)
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ.

ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΚΗ.
ΤΟ Δ.Σ.

Δελτίο τύπου:Σχετικά με το «σοκαριστικό γεγονός» που αναφέρεται ότι έγινε στο Μοσχάτο


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                  1 / 6/  2012
∆ΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίµου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρα: 2132019600, 213 2036200
Γρ. ∆ηµάρχου: 213 2019633,6 και 213 2036231,287
www.dimosmoschatou-tavrou.gr

∆ελτίο τύπου


Σχετικά µε το «σοκαριστικό γεγονός» που αναφέρεται ότι έγινε στο Μοσχάτο


Κανένα «σοκαριστικό» γεγονός δεν έγινε σύµφωνα µε την προφορική αλλά και γραπτή ενηµέρωση που είχε ο ∆ήµαρχος από τις αρµόδιες αστυνοµικές αρχές. Αφορµή για την επικοινωνία του ∆ηµάρχου αποτέλεσαν τα σχόλια που υπήρξαν τις τελευταίες ηµέρες σε blogs τα οποία αναφέρθηκαν στη «σοκαριστική είδηση» περί «εφήβου κοριτσιού που έπεσε θύµα οµαδικού βιασµού» στο Μοσχάτο την Κυριακή 20/5.


Ο ∆ήµαρχος επικοινώνησε µε την Ασφάλεια του Αστυνοµικού Τµήµατος Μοσχάτου όπως και  µε  άλλες  αρµόδιες  υπηρεσίες  ζητώντας  ενηµέρωση  για  το  εάν  έχουν  βάση  τα παραπάνω σχόλια. Σε απάντηση του εγγράφου ερωτήµατος του ∆ηµάρχου (Ν. 14509 από
31/5/2012), ο ∆ιοικητής απάντησε µε σηµερινό έγγραφό του (Ν. 1016/49/40 από 1/6/2012) ως εξής: «Όπως σας αναφέρθηκε και σε κατ΄ ιδίαν τ/φ επικοινωνία µας εξακολουθεί να ισχύει το ότι, ουδεµία πληροφορία ή καταγγελία έχει περιέλθει σε γνώση της υπηρεσία
µας, αναφορικά µε το περιεχόµενο του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας.»



Ο ∆ήµαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυµίου µε αφορµή τα παραπάνω δήλωσε: ότι

«..Ο ∆ήµος µας εργάζεται για την κοινωνική συνοχή στην πόλη και   την ασφάλεια των κατοίκων της.  Σε  τέτοιου  είδους  θέµατα ιδιαίτερα  ευαίσθητα στη  συνείδηση όλων  µας χρειάζεται να  είµαστε πολύ  προσεκτικοί και  φυσικά  τα  µέσα ενηµέρωσης οφείλουν  να επιβεβαιώνουν γεγονότα ώστε να µην δηµιουργείται κλίµα ανασφάλειας και εκφοβισµού των πολιτών».



http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/dt_viasmos.pdf
http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/apantisi_astynomia.pdf

Στίβος: Πέμπτος ο Χονδροκούκης στη Ρώμη

Την πέμπτη θέση με 2.28μ. κατέλαβε ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο ύψος, κατά τη διάρκεια του τρίτου φετινού Ντάιαμοντ λιγκ της IAAF, που διεξήχθη στη Ρώμη.
Πρώτος ήταν ο Βρετανός Ρόμπι Γκράμπαρζ με 2.33μ, επίδοση που είναι και η κορυφαία φέτος στον κόσμο, ενώ τα 2.31μ. πέρασαν οι Τρέβορ Μπάρι (Μπαχάμες), Τζέσε Ουίλιαμς (ΗΠΑ) και Ιβάν Ούκοφ (Ρωσία). 

Ο Χονδροκούκης πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 2.20, 2.25μ, 2.28μ, είχε δύο άκυρες στα 2.31μ και συνέχισε με μία ακόμη άκυρη στα 2.33μ για να περιοριστεί στην 5η θέση. Στο πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ που έγινε στην Ντόχα ο Χονδροκούκης ήταν 1ος με 2.32μ. 

http://www.zougla.gr/sports/article/stivos-pemptos-o-xondrokoukis-sti-romi 

ΟΤΑ-Ε.Ε.: €15,2 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ «ΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ»Μεγάλη επιτυχία για τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου είναι μέσα στούς πέντε ελληνικούς δήμους που συμμετέχουν στο κοινοτικό πρόγραμμα URBACT ΙΙ.

Με 15,2 εκατ. ευρώ στο «ταμείο», ολοκληρώθηκε στην Κοπεγχάγη από την αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή Παρακολούθησης η εξέταση των αιτήσεων για την 3η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το κοινοτικό πρόγραμμα URBACT ΙΙ.  Η Επιτροπή Παρακολούθησης ενέκρινε τη δημιουργία 19 νέων θεματικών δικτύων πόλεων (δηλαδή,  περίπου 800.000 ευρώ για κάθε δίκτυο), όπου μεταξύ άλλων συμμετέχουν πέντε ελληνικοί δήμοι: η Αθήνα, η Πάτρα, η Λάρισα, το Μοσχάτο-Ταύρος και η Κομοτηνή (URBACT II - Αποτελέσματα 3ου Κύκλου Υποβολής Προτάσεων).
Το πρόγραμμα*, που θα διαρκέσει έως το τέλος το τέλος του 2014, αποσκοπεί στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης, με σκοπό την προώθηση της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης αλλά και των λύσεων σε μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι, όπως, για παράδειγμα, το κυκλοφοριακό, η ρύπανση, η ένταξη μεταναστών, οι άνεργοι κτλ. ώστε να δημιουργηθούν καινοτόμες, βιώσιμες και χωρίς αποκλεισμούς πόλεις.
Μέσω του προγράμματος, οι δήμοι μπορούν να ανταλλάξουν καλές πρακτικές και διδάγματα από όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται στην αστική πολιτική σε όλη την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, οι επικεφαλής πόλεις των θεματικών δικτύων αναζητούν πλέον νέους εταίρους με σκοπό τη διεύρυνση της αρχικής σύμπραξης και κατά συνέπεια τη διάχυση των αποτελεσμάτων των δράσεών τους.
Ποιος μπορεί να είναι εταίρος σε ένα έργο του URBACT II
  • Οι πόλεις (δήμοι και οικισμοί)
  • Περιφέρειες (όταν πρόκειται για αστικά θέματα)
  • Πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα
  • Ισοδύναμο Δημόσιοι Φορείς (π.χ. τοπικές αναπτυξιακές εταιρείες, δημοτικές επιχειρήσεις που ανήκουν κλπ.)
Οι εταίροι πρέπει να προέρχονται από ένα από τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή από τη Νορβηγία και την Ελβετία, κράτη εταίροι στο πρόγραμμα URBACT.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες σχετικά με τη σύνθεση της τελικής εταιρικής σχέσης. Τα έργα αυτά πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την ανάγκη να εξασφαλιστεί μια ισορροπία μεταξύ της ανταγωνιστικότητας και σύγκλισης των περιφερειών της Ευρώπης. Οι εταίροι του έργου πρέπει να προέρχονται από τρεις διαφορετικές χώρες, ενώ η εταιρική σχέση καθορίζεται από τον Επικεφαλής Εταίρο, σε συνεργασία με τους εταίρους του άλλου έργου.
Κατόπιν τούτου, οι ενδιαφερόμενοι δήμοι και περιφέρειες της χώρας που επιθυμούν να αποκτήσουν εταίρους ή να διευρύνουν τον ορίζοντα των διεθνών συνεργασιών τους με ευρωπαϊκούς ΟΤΑ, ειδικότερα στο πλαίσιο ενός στοχευμένου θεματικού δικτύου πόλεων, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους εκπροσώπους των επικεφαλής πόλεων των παρακάτω θεματικών δικτύων:
1) 4D CITIES
  • Επικεφαλής πόλη: Igualda (Ισπανία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Macarulla Sanz Enric enric.macarulla@gmail.com
  • Εταίροι: Tartu (Eσθονία), Novara (Iταλία), Plunge (Λετονία), Leeds (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Θεματικό πεδίο: Fostering integrated policies on Health innovation so that they become driving forces for local economic development
2) CityLogo
  • Επικεφαλής πόλη: Utrecht (Ολλανδία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Haye Folkertsama h.folkertsma@utrecht.nl
  • Εταίροι: Coimbra (Πορτογαλία), Zaragoza (Ισπανία), Genova (Iταλία), Krakow (Πολωνία)
  • Θεματικό πεδίο: City branding and marketing to promote better positioning of cities in the post crisis economic arena
3) CreativeSpin
  • Επικεφαλής πόλη: Birmingham (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Suresh Patel suresh.patel@birmingham.gov.uk
  • Εταίροι:: Mons (Bέλγιο), Sevilla (Ισπανία), Rotterdam (Ολλανδία), Wroclaw (Πολωνία)
  • Θεματικό πεδίο: Connecting Cultural and Creative Industries (CCI) with other sectors to stimulate spill over effects in order to ensure a sustainable and integrated model of socioeconomic development
4) CSI Europe
  • Επικεφαλής πόλη: AGMA Manchester (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Στοιχεία επικοινωνίας:  Paul Evans Paul.evans@neweconomymanchester.com
  • Εταίροι: Ancona (Iταλία), Porto (Πορτογαλία), Poznan (Πολωνία), The Hague (Ολλανδία)
  • Θεματικό πεδίο: Involvement of cities in Jessica Urban Development Fund (UDF) structures - Role of financial instruments in efficient planning
5) DID-RFSC
  • Επικεφαλής πόλη: Umea (Σουηδία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Albert Edman albert.edman@umea.se
  • Εταίροι: Agglomeration of La Rochelle (Γαλλία), Agglomeration of Grand Nancy (Γαλλία), Zalau (Ρουμανία), Hradec Kralove (Δημοκρατία της Τσεχίας)
  • Θεματικό πεδίο: Referential Framework for Sustainable cities - Monitoring local strategic plans to engage stakeholders/ citizens in an integrated and sustainable approach
6) E4C
  • Επικεφαλής πόλη: Consortium Red Local (Ισπανία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Ana Rodriguez arodriguezl@ayto-torrejon.es
  • Εταίροι: Agueda (Πορτογαλία), Ghent (Bέλγιο), Sunderland (Ηνωμένο Βασίλειο), Πάτρα (Eλλάδα)
  • Θεματικό πεδίο: E-skills for innovative cities through joint definition of integrated urban strategies, policies and practices.
7) ENTER.HUB
  • Επικεφαλής πόλη: Reggio Emilia (Iταλία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: David Zilioli David.zilioli@municipio.re.it
  • Εταίροι:Ulm (Γερμανία), Ciudad Real (Ισπανία), Craiova (Ρουμανία), Agglomeration of Creil (Γαλλία)
  • Θεματικό πεδίο: Railway hubs/ multimodal interfaces of regional relevance in medium size cities as engines for integrated urban development and economic, social and cultural regeneration
8) EUnivercities
  • Επικεφαλής πόλη: Delft (Ολλανδία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Patrick Van Geel pvgeel@delft.nl
  • Εταίροι: Varna (Bουλγαρία), Aachen (Γερμανία), Aalborg (Δανία), Lublin (Πολωνία)
  • Θεματικό πεδίο: Exploring the next generation partnerships between cities and universities for a more strategic and effective co-operation.
9) INNOVA
  • Επικεφαλής πόλη: Tomares (Ισπανία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Alfonso Barrios Cardona abarrios@tomares.es
  • Εταίροι:Santa Cruz (Ισπανία), Viborg (Δανία), Monza (Iταλία), Molfetta (Iταλία)
  • Θεματικό πεδίο: Sustainable business growth based on innovation & knowledge through the creation of poles of innovative enterprises and participatory governance and socially responsible models.
10) JOBTOWN
  • Επικεφαλής πόλη: Cesena (Iταλία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Roberto Branchetti branchetti_r@comune.cesena.fc.it
  • Εταίροι: Δήμος Λατσιών (Κύπρος), Μοσχάτο-Ταύρος (Eλλάδα), Gondomar (Πορτογαλία), Thurrock (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Θεματικό πεδίο: Local partnerships for the advancement of youth employment opportunities
11) My Generation at Work
  • Επικεφαλής πόλη: Rotterdam (Ολλανδία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Cleo Pouw Cleo cc.pouw@rotterdam.nl
  • Εταίροι: Antwerp (Bέλγιο), Riga (Λιθουανία), Gdansk (Πολωνία), Glasgow (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Θεματικό πεδίο: To promote the employability of young people in a changing labour market with focus on enterprising skills and attitudes
12) PESL
  • Επικεφαλής πόλη: Nantes (Γαλλία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Benoit Cuvelier benoit.cuvelier@nantesmetropole.fr
  • Εταίροι: Antwerp (Bέλγιο), Sofia (Bουλγαρία), Gijon (Ισπανία),Stockholm (Σουηδία)
  • Θεματικό πεδίο: The role of local authorities in involving parents in the prevention of early school leaving
13) RE-Block
  • Επικεφαλής πόλη: Budapest XVIII District (Ουγγαρία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: István HUNYADI hunyadi@bp18.hu
  • Εταίροι: Gelsenkirchen (Γερμανία), Κομοτηνή (Ελλάδα), Malaga (Ισπανία), Iasi (Ρουμανία)
  • Θεματικό πεδίο: Creating sustainable high-rise blocks through social cohesion, green spaces and poverty reduction
14) SMART CITIES
  1. Επικεφαλής πόλη: Coimbra (Πορτογαλία)
  2. Στοιχεία επικοινωνίας: Fernando Zeferino zeferino@cm-coimbra.pt
  3. Εταίροι:Santurtzi (Ισπανία), Gualdo tadino (Iταλία), Gdynia (Πολωνία), Mizil (Ρουμανία)
  4. Θεματικό πεδίο: Citizen Innovation in smart cities - Improving public services through an open innovation process.
15) Sustainable food for urban communities
  • Επικεφαλής πόλη: Brussels Capital (Βέλγιο)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Stephanie Mantell smn@ibgebim.be
  • Εταίροι: Αθήνα (Eλλάδα), Messina (Iταλία), Amersfoort (Ολλανδία), Bristol (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Θεματικό πεδίο: Innovative initiatives for more sustainable food production/ retail & consumption in urban communities
16) URBACT Markets
  • Επικεφαλής πόλη: Barcelona (Ισπανία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Núria Costa Galobart ncosta@mercatsbcn.cat
  • Εταίροι: Torino (Iταλία), Suceava (Ρουμανία), Plovdiv (Bουλγαρία), Westminster (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Θεματικό πεδίο: Local markets as drivers for local economic development and regeneration by exploring the links between local sustainability and successful markets
17) USE ACT
  • Επικεφαλής πόλη: Napoli (Iταλία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Gaetano Mollura gaetano.mollura@comune.napoli.it
  • Εταίροι: Αθήνα (Eλλάδα), Barakaldo (Ισπανία), Dublin (Ιρλανδία), Baia Mare Metropolitan Assoc (Ρουμανία)
  • Θεματικό πεδίο: Fostering opportunities for people & businesses to settle in existing locations and avoid consumption of  land, through new planning processes and partnership approaches
18) USER
  • Επικεφαλής πόλη: Agglomeration Grenoble Alpes Metropole (Γαλλία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Guillaume Tournaire guillaume.tournaire@lametro.fr
  • Εταίροι: Barakaldo (Ισπανία), Malaga (Ισπανία), Pescara (Iταλία), Lublin (Πολωνία)
  • Θεματικό πεδίο: New processes and partnerships for Urban sustainable & efficient regeneration by integrating expertise of uses from inhabitants and field workers.
19) WOOD FOOTPRINT
  • Επικεφαλής πόλη: Paços de Ferreira (Πορτογαλία)
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Duarte Pedro Álvares mail@mentortec.eu
  • Εταίροι: Λάρισα (Ελλάδα), Yecla (Ισπανία), Sternatia (Iταλία), Wycombe (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Θεματικό πεδίο: Fostering local economic development through the use of brownfield and  buildings/ spaces abandoned due to the transformation of the wood/ furniture sector

*Η τρίτη πρόσκληση για το πρόγραμμα  ήταν ανοιχτή από τις 9 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 15 Μαρτίου 2012, ενώ η επιλογή έγινε στις 23 Απριλίου στην Κοπεγχάγη.

http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/20257 

Πραγματοποιήθηκε η προκριματική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ΄ Κατηγορίας (Παγκορασίδων), Α-Γ-Ε Περιφερειών

Η πρωτή στην βαθμολογία ομάδα του Α.Ο.Παλμού Αργυρούπολης



Οι αγώνες  διεξήχθηκαν  στην Αθήνα, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ολυμπιακού
Χωριού, Δυτικό Γήπεδο, στις 26 - 27 Μαΐου 2012.



Στην φώτο φαίνεται και η Μοσχατιώτισσα προπονήτρια της ομάδας της Αργυρούπολης  Γεωργία Παπανικολάου η οποία με ζήλο  μεταδίδει την γνώση και την εμπειρία της στις μικρές αθλήτριες.

Δείτε εδώ τα συνολικά αποτελέσματα


Πηγή αποτελεσμάτων απο
http://www.gymnastics.gr/enimerosi/games/2012/rithmiki/Results_d_rg_prokr_notou.pdf

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μπιτς βόλεϊ: Συνεχίζουν στη Χάγη οι Τσιαρτσιάνη-Αρβανίτη

Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασαν το εμπόδιο των Κόνγκσχαβν/Τρέλαντ από τη Νορβηγία οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη.

Το ελληνικό δίδυμο (Νο19 του ταμπλό) επικράτησε με 2-0 (21-14, 21-10) των αντιπάλων του, στο πλαίσιο του ομίλου C του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Χάγης, κι έτσι εξασφάλισε την πρόκριση στον 1ο γύρο του τουρνουά.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες κατέλαβαν τη 2η θέση του ομίλου και προκρίθηκαν στον 1ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων, όπου θα αγωνιστούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντίπαλός τους θα γίνει γνωστός σήμερα το βράδυ, μετά από κλήρωση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι Ολλανδές Κάιζερ/Φαν Ίερσελ (Νο3) νίκησαν εύκολα με 2-0 (21-11, 21-12) τις Ελβετίδες Γκρέσλι/Γκορίτσανετς (Νο14), εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση, που οδηγεί απευθείας στο 2ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων.

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1. Κάιζερ/Φαν Ίερσελ 6 (6-1)
2. Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη 5 (5-3)
3. Γκρέσλι/Γκορίτσανετς 4 (3-4)
4. Κόνγκσχαβν/Τρέλαντ 3 (0-6)

http://www.zougla.gr/sports/article/mpits-volei-sinexizoun-sti-xagi-i-tsiartsiani-arvaniti 

Πουλούσε κλοπιμαία υλικά του ΟΣΕ

Στα χέρια της αστυνομίας μια 65χρονη

Μια 65χρονη υπεύθυνη επιχείρησης ανακύκλωσης μετάλλων Scrap συνελήφθη στην περιοχή του Ταύρου, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η συλληφθείσα είχε αγοράσει από αλλοδαπό 18 μεταλλικά αντίβαρα στήριξης αγωγών, τα οποία είχαν κλαπεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από το δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.

Η 65χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/360163/poulouse-klopimaia-ulika-tou-ose/ 

Ανακοινωση της Αναγέννησης Μοσχάτου

Αγαπητοί γονείς, φίλοι και παιδιά το Σάββατο 2/6/2012 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Allou, το τμήμα Projunior της ομάδας μας δίνει το σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς.
Το τμήμα Projunior θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό με σκοπό να φέρει να φέρει το κύπελλο του πρωταθλητή στην ομάδα μας.  
Η παρουσία σας ώστε όλοι μαζί να εμψυχώσουμε τα παιδιά μας, θα είναι πολύτιμη.Σας περιμένουμε όλους!
  http://www.facebook.com/anagennisi.akadimies

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Το πλήρες πρόγραμμα Νέων εκδηλώσεων Ιουνίου 1012




ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
Περιεχόμενα

·         2o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας
στο ΙΜΚ το διαγωνιστικό τμήμα στις  2 & 3 Ιουνίου 2012, 18:00-23:00
·         ART IS CALLING FOR US! Ρεσιτάλ  Αλεξάνδρα Ματθαιουδάκη & Δέσποινα Τσουκαλά. Πιάνο Μανώλης Παπασηφάκις.  5 Ιουνίου 2012, στις21:00

·         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΕΡΑ Πειραματική Ομάδα Καλλιτεχνών. Ιφιγένειας διαδρομή
Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, στις 21:00

·         Ρεσιτάλ Πιάνου Σταύρος Λαπαρίδης. Οι σπουδές για πιάνο του György Ligeti. Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012, στις 21:00

·         Συναυλία:  Fuel Fandango φλαμένκο σε συνδυασμό με ηλεκτρονική μουσική. Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012,  στις 21:00

·         Ρεσιτάλ Πιάνου Λάμπης Βασιλειάδης. Στο πλαίσιο του Piano Plus Festival, Μοσχάτο – Ταύρος: 15-30 Ιουνίου 2012. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2012.
·           «Μη περιμένεις να πνιγώ...» Μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου 
            Πέμπτη 21 & Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, στις 21:30

·         Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2012
            Neuköllner Oper - Οι όπερες των ζητιάνων
            Yasou Aida!  29-30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου, στις 21:00

·         Θέατρο. Lautréamont - Maldoror  Eγκώμιο Mιας Mεταμόρφωσης Μια παράσταση της Bijoux de Kant. 5 - 11 Ιουνίου 2012, στις 21:30

·         Θέατρο Ένα  «Ιφιγένεια εν Όρεμ» του NeilLaBute στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.  6  - 10 Ιουνίου 2012 στις 21:30

·         Χορός. Ditto & ΝομάΔες "Κρυφτό" & "Κρατήσου"
Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, στις 21:30

·         Χορός. Ομάδα χορού Knockturnallheads "Σύνδεσμοι - Ligaments"
χορογραφία: Ζωή Τατόπουλος. Τετάρτη 20 & Πέμπτη 21.6. 2012, στις 21:00

·         Σεμινάριο Σεναρίου & Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου
            Κάνε το σενάριό σου ταινία! 19/6 έως 19/7/2012 Σχολείο του Σινεμά

·         Εκστρατεία "Greeks Can! Το μυστικό μας όπλο: το χιούμορ των Ελλήνων στα δύσκολα".  Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, στις 20:00 Είσοδος ελεύθερη


Αναλυτικά

2o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας
στο ΙΜΚ το διαγωνιστικό τμήμα στις  2 & 3 Ιουνίου 2012, 18:00-23:00
είσοδος ελεύθερη
www.shortfilmfestival.gr
Το 2o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας απλώνει τις φτερούγες πάνω από την πόλη. Ξεκίνησε στις 25 Μαΐου το κινηματογραφικό του ταξίδι προβάλλοντας ταινίες και αφιερώματα σε Φεστιβάλ της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Κίνας. Οι συμμετοχές  ξεπέρασαν τις 200 δείχνοντας ότι σε μια εποχή κρίσης οι δημιουργοί προσπαθούν, και θέλουν να αλλάξουν το αύριο της χώρας.

Το Φεστιβάλ φέτος αναπτύσσεται  σε οκτώ χώρους με προβολές του πληροφοριακού μέρους του φεστιβάλ, του διαγωνιστικού στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με εκθέσεις από δέκα σημαντικούς εικαστικούς καλλιτέχνες, και σημαντικό αφιέρωμα στον αγαπημένο σκηνοθέτη μας Νίκο Νικολαΐδη.
Το International Wild film Festival Vaasa Finland θα είναι για δεύτερη χρονιά μαζί μας φέρνοντας και το 4th Ya'an Panda Animal & Nature Film Festival in Ya'an China από την Κίνα. Σημαντικό αφιέρωμα στο Φεστιβάλ κάμερα Ζιζάνιο και στο artfool video festival.  Το 2ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας προβάλει σε όλες τις κατηγορίες του πάνω από 100 ταινίες με 40 πρεμιέρες δίνοντας την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να έρθει σε επαφή με το πιο δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας μας.

Προβολές στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - Διαγωνιστικό
[2 & 3 Ιουνίου 2012]
  • Σάββατο 2 Ιουνίου - Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ώρα Έναρξης: 18:00
Διαγωνιστικό Σπουδαστικές Ταινίες
Αναγνωστοπούλου Αγγελική - Το Ποντίκι
Κολιαράκη Κατερίνα - Γραφείο Επιστροφών
Καρατζέτζου Γιώτα - Μια Νύχτα
Γκώτσης Δημήτρης, Ronald Rammul - Hidden Life
Ζήση Γιώτα - Το Ραντεβού
Μπάρμπας Θέμης - Madeleine
Ορέστης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Σταυρόπουλος - Τόπος Εδώ
Ανέστης Ανδρέας - Rewind

Πειραματικό Διαγωνιστικό
Αυγουστίδης Νίκος - Το Φιλί
Ρωμαΐδης Γιώργος - This Is?
Σπρουτσκίδου Νάντια - Της Ψυχής Ακρογιαλιά
Σπρουτσκίδου Νάντια - Ο Θάλαμος του Πόνου
Τσάντας Θάνος - Innocent Parents

20:30 Αφιέρωμα στον Σκηνοθέτη Νίκο Νικολαΐδη
LACRIMAE RERUM (1962)
O ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ (2002)
  • Κυριακή 3 Ιουνίου - Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
'Ώρα Έναρξης: 18:00
Διαγωνιστικό Video Art – Animation
Βενετσιάνος Χρήστος - 375 B.C
Δαλδάκης Κων/νος - Αναμόρφωση
Καρασαχινίδης Παντελής - Η Κέλυ Τινάζει τα Σεντόνια
Καρασαχινίδης Παντελής - Εις το Όνομα του Πατρός
Καραδήμας Βαγγέλης - Η Ελπίδα Πεθαίνει Τελευταία
Καλλίνικου Γαρυφαλλιά - Η Αποσύνθεση της Έμμονης Μνήμης
Καλλίνικου Γαρυφαλλιά - Γκιούριν και Μέιβ
Καλλίνικου Γαρυφαλλιά - Πρόσωπο της Mae West που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαμέρισμα
Καλλίνικου Γαρυφαλλιά - Η Εικόνα Εξαφανίζεται
Καλλίνικου Γαρυφαλλιά - Η Γαλάτεια των Σφαιρών
Μίλτση Ελένη - Εκκρεμότητα
Μελανίτου Φούλη - Μνήμη

Διαγωνιστικό Μυθοπλασία
Βακάλη Ιωάννα - "31 Δεκεμβρίου"
Maurizio Von Trap - Miss Mia Meows
Maurizio Von Trap - Matador
Νάκος Δημήτρης - Felix Culpa
Νάκος Δημήτρης - Κάπου στο Χάρτη
Σδράλλης Αποστόλης - Το μοιρολόι
Παπαευαγγελίου Βαγγέλης - Time Dementia
Ρηγόπουλος Γιάννης, Βοντίτσος Γιώργος - TIMOΡ
Τελζίδης Γιώργος - Ο Κύριος Π.
Βουρνάς Θοδωρής - Στην Άλλη Όχθη
Βουρνάς Θοδωρής - Η Μεγάλη Κομπίνα
Κουκάς Δημήτρης - The Story Of My Life
Αγγελίδης Δημήτρης - The Gift
Γιουζέπας Δημήτρης, Θεοδωρίδου Εύα - Living City
Νεοφώτιστος Θανάσης - Fur…Sophie
Σκούρας Αλέξανδρος - Gran Partita
Ηλιόπουλος Γιώργος - Ένα Απλό Σχέδιο
Πιζάνια 'Ηρια - China Doll

22:30 Τελετή Λήξης - Βραβεύσεις

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ηλίας Ιωσηφίδης, Παραγωγός Σκηνοθέτης
Βασιλική Κάππα, Συγγραφέας, Εικαστικός, Σκηνοθέτης
Κωνσταντίνος Νιάρχος, Ηθοποιός
Βάλια Κουτσούρη, Εκπαιδευτικός
Κώστας Πλατιώτης, Εκπαιδευτικός
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χρήστος Ν. Καρακάσης, Παραγωγός, Σκηνοθέτης, Σεναριογράφος
Πρόεδρος Φεστιβάλ: Ευτυχία Αργυροπούλου Ηθοποιός

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημήτρης Αθανίτης, Σκηνοθέτης
Άννα Μαχαιριανάκη, Ενδυματολόγος, Σκηνογράφος
Γιώργος Μοράρης, Ποιητής
Κώστας Αποστολάκης, Ηθοποιός
Γιάννης Κλάδος, Σκηνοθέτης - Δ/ντης Φωτογραφίας
Ειρήνη Στείρου, Σκηνοθέτης (βραβευμένη στο 1ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας - Βραβείο Σκηνοθεσίας)

Χώροι Διεξαγωγής του Φεστιβάλ
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Πειραιώς 206 Ταύρος
ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ Ζήτρου 16 Αθήνα
NIXON, Αγησιλάου 61Β Κεραμεικός
HOXTON, Βουτάδων 42 Γκάζι
KANJI, Σοφοκλέους 5 Αθήνα
MAGAZE, Αιόλου 33 Αθήνα
TAILOR MADE, Πλατεία Αγ. Ειρήνης 2 Μοναστηράκι
LA FAVORITA, Τοσίτσα και Ζαΐμη 13 Εξάρχεια
HOXTON, Βουτάδων 42 Γκάζι

Διοργανώτριες Εταιρείες Φεστιβάλ www.shortfilmfestival.gr
ΚΟΥΙΝΤΑ Production
L.A THEATER
25 Μαΐου - 3 Ιουνίου 2012
2o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας
στο ΙΜΚ το διαγωνιστικό τμήμα στις  2 & 3 Ιουνίου 2012
Αίθουσα: Κινηματογράφος
είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 210 57 89 337 & 6944 12 40 14, www.shortfilmfestival.gr
 
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr


 Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Α.Ο.Μοσχάτου: 3η Καλοκαιρινή Σχολή Ποδοσφαίρου

Ο Α.Ο Μοσχάτου προσκαλεί τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο να πάρουν μέρος στην 3η Καλοκαιρινή Σχολή Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου.

Ο Στόχος που έχουμε βάλει μέσα από μια πρωτότυπη προπόνηση είναι να βελτιωθούν τα παιδιά στο αθλητικό αντικείμενο που τους αρέσει, αλλά ταυτόχρονα και να διασκεδάσουν χωρίς το άγχος του αποτελέσματος.

Οι προπονήσεις θα είναι από Δευτέρα. έως  Παρασκευή. Τα παιδιά θα είναι χωρισμένα σε τμήματα ανά ηλικία. Η προπόνηση κάθε τμήματος θα διαρκεί από (1-1:30) ώρα. Οι ηλικίες των παιδιών που θα λάβουν μέρος είναι οι γεννηθέντες από 1992 έως 2003.

Φέτος θα λειτουργήσει  στο πρόγραμμά μας και ατομική προπόνηση τερματοφυλάκων.

Θα διδάξουν προπονητές με δίπλωμα UEFA, καθώς και πτυχιούχοι φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου.

Στις προπονήσεις θα υπάρχει πάντα ιατρός. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, καθώς και καρτέλα αξιολόγησης.


Τηλ. Επικοινωνίας:2109431774, FAX:2109414164
Ωράριο Λειτουργείας της Γραμματείας Δευτέρα,Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή 17.00-19.00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΣΙΝΕ-ΚΗΠΟΣ” – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
31/5/2012



        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου για άλλο ένα καλοκαίρι κλείνει ραντεβού με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του στους δύο θερινούς του κινηματογράφους, το “Σινέ Κήπο” στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως) και τη “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων).
        Το Σινέ Κήπος ξεκινά πρώτο το πρόγραμμά του στις 4 Ιουνίου 2012 με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στο περιβάλλον, με είσοδο ελεύθερη. Το πρόγραμμα του θερινού συνεχίζεται με δύο προβολές κάθε μέρα, με ταινίες Α΄ προβολής, παιδικές παραγωγές, ειδικά αφιερώματα και ανανεωμένες υπηρεσίες.        Με γενική είσοδο 5 ευρώ, παιδικό εισιτήριο 3 ευρώ, επιλεγμένες ταινίες με τιμή εισιτηρίου μόνο 2 ευρώ, ειδικά αφιερώματα με ελεύθερη είσοδο και κάρτα ελευθέρας εισόδου για ανέργους και ΑΜΕΑ, το “Σινέ-Κήπος” αναμένεται να αποτελέσει για άλλη μία χρονιά ένα στέκι δροσιάς και ψυχαγωγίας για όλους.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με αφορμή την έναρξη των θερινών κινηματογράφων της πόλης μας, δήλωσε: “ Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μία χρονιά οι δύο θερινοί μας κινηματογράφοι θα αποτελέσουν την καλοκαιρινή μας ψυχαγωγική απόδραση, ιδίως της σημερινή εποχή που τόσο το έχουμε ανάγκη. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και το κλείσιμο πολλών δημοτικών κινηματογράφων στην Αττική, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας, προσφέροντας πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα όλο το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα φέτος και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, έχει υπάρξει σημαντική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε  όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες και των δύο κινηματογράφων μας να ψυχαγωγηθούν με χαμηλό κόστος, επιλέγοντας ανάμεσα σε πλούσιο κινηματογραφικό ρεπερτόριο που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες”.

                                            Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr