Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Επίσημο blog δημιούργησε ο αθλητικός όμιλος Μοσχάτου με όνομα(Αθλητική Ένωση Μοσχάτου)

Εναρκτήριο λάκτισμα... 

 Φίλες και Φίλοι, 

αυτό είναι το νέο και επίσημο blog της ομάδας μας, του «Μοσχάτου». 

Ο τίτλος στο πάνω μέρος είναι η απόδοσή του ακριβούς τίτλου που από τώρα φέρει ο σύλλογος μας ύστερα από την συγχώνευση του ΑΟ Μοσχάτου με την Ελευθερία Μοσχάτου. 

Ξαναγυρίζουμε δηλαδή στην ιστορική επωνυμία της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου, που αποτυπώνει την συνένωση και την κοινή προσπάθεια των αθλητικών δυνάμεων της πόλης. 

Για όλους μας, όμως, παλιούς και νέους, η ουσία είναι πως ανεξαρτήτως ονόματος (Ελλάς, ΑΟΜ, ΑΕΜ) είμαστε Πάντα Μοσχάτο!, όπως λέει και το σλόγκαν που θα τρέξουμε σύντομα! 

περισσότερα διαβάστε στο

Σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) τελείωσε με επιτυχία η διήμερη αθλητική διοργάνωση πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης των Δημοτικών σχολείων Μοσχάτου.(δείτε φώτο)


 Με την συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.



Για τήν σημερινή ημέρα έγιναν:

Τελικός 
Πετοσφαίρισης Κοριτσιών- 

Τελικός 
Καλαθοσφαίρισης Αγοριών


 Στην αναμέτρηση 6ο Δημοτικό - 3ο Δημοτικό νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε 
η ομάδα του 3ου Δημοτικού με 2-0 σετ και πήρε το κύπελλο της διοργάνωση ώς νικήτρια ομάδα για την πετοσφαίρηση Κοριτσιών.












Στην αναμέτρηση 2ο Δημοτικό - 4ο Δημοτικό νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε 
η ομάδα του 4ου Δημοτικού με 22-18   και πήρε το κύπελλο της διοργάνωση ώς νικήτρια ομάδα για Καλαθοσφαίρισης Αγοριών



Στο τέλος είχαμε και την απονομή των βραβείων




































 

Αγιαξ Ταύρου: Αποφασίζουν για το μέλλον

Μένουν ακόμη μερικές ημέρες προπονήσεων, όμως θα μπορούσε να πει κανείς ότι ουσιαστικά η σεζόν στον Αγιαξ Ταύρου έχει φτάσει στο τέλος της. Παρά τα πολλά προβλήματα και τις δεδομένες δυσκολίες της εποχής, οι 'ερυθρόλευκοι' είχαν μία εξαιρετική και άκρως επιτυχημένη παρουσία στον ανταγωνιστικό 8ο όμιλο. 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν κινδύνευσαν με υποβιβασμό, ενώ από το ξεκίνημα βρίσκονταν αρκετά πιο ψηλά από την επικίνδυνη ζώνη. Υπεύθυνοι για αυτή την επιτυχία είναι, βέβαια, ο Αλέκος Ρίζος και οι ποδοσφαιριστές του, που φρόντισαν για τη δημιουργία ενός συνόλου, ικανού να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής. Πλέον, οι ιθύνοντες του Αγιαξ ετοιμάζονται να σχεδιάζουν τη νέα χρονιά, με τη σημερινή ημέρα να θεωρείται καθοριστική για το μέλλον. Οι 'ερυθρόλευκοι' διοικούντες θα συγκεντρωθούν απόψε, ημέρα Πέμπτη, στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Ταύρου Β', όπου αναμένεται να λάβουν αποφάσεις σχετικές με το ύψος στο οποίο θα κινηθεί το μπάτζετ, αλλά και τους στόχους που θα τεθούν. 

Παράλληλα, θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Σώστη Βατικιώτη και τον Αλέκο Ρίζο, όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παραμονή του νεαρού προπονητή στην τεχνική ηγεσία αποτελεί επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και της διοίκησης. Συν τοις άλλοις, πρόθεση των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η παραμονή και όλων των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν για την πολύ καλή πορεία της ομάδας. Κατά τα άλλα, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις των παικτών του Αλέκου Ρίζου. Παράλληλα, διεξάγονται φιλικές αναμετρήσεις, στις οποίες λαμβάνουν χώρα δοκιμές ποδοσφαιριστών. 
Πάντως, σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο ότι η ομάδα της νέας χρονιάς θα στηριχθεί κατά συντριπτικό ποσοστό σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα... σπλάχνα του σωματείου. 

Φωστήρας: Συλλυπητήρια σε Τερζή



Aπαντες στο στρατόπεδο του Φωστήρα ευελπιστούσαν πως θα έβγαινε νικητής από τη μάχη με τον θάνατο παρά τη δυσκολία της περίπτωσης. Ωστόσο, ο πατέρας του Γιώργου Τερζή δεν τα κατάφερε και από το μεσημέρι της Τετάρτης δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού συλλόγου θέλησαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του έμπειρου αμυντικού. 


ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΤΑΥΡΟΥ

Με επίκεντρο το χορό και μόνο το χορό σας περιμένουμε στη γιορτή λήξης του Ομίλου Ελληνικών Χορών Δήμου Μοσχάτου, Σάββατο 09/06/2012 και ώρα 19.30 στην πλατεία Δημαρχείου (οδός Κοραή). Θα παρουσιάσουμε πάνω από 15 τμήματα με χορούς απ'όλη την Ελλάδα. Σας περιμένουμε, γιατί στο τέλος θα χορέψουμε όλοι μαζί. Είσοδος ελεύθερη.
 
http://www.facebook.com/groups/23398182952/ 

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Σαμαράς: «Ελπίζω να χαμογέλασαν οι Έλληνας»

Στην προσπάθεια και στο εξαιρετικό κλίμα της Εθνικής μας στάθηκε ο Γιώργος Σαμαράς. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα της ομάδας που κατάφερε ακόμα και με δέκα παίκτες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο που βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Όταν μιλάμε και λέμε ότι η ομάδα έχει εκπληκτικό κλίμα είναι αλήθεια. Δεν βγαίνουν τα λόγια. Η θέληση που είχαμε για να μην χάσουμε το παιχνίδι ήταν μεγάλη. Αφοσιωθήκαμε, ήμασταν έτοιμοι και σωματικά για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας ούτε για ένα λεπτό. Η ισοπαλία είναι ισοπαλία. Κρατάμε τον βαθμό και έτσι όπως είναι τα πράγματα νομίζω ότι δεν σταματάει να ακολουθεί. Είμαστε 23 παίχτες και είναι άλλα 15 άτομα αγκαλιάζουν την ομάδα. Όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω για την Εθνική. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% και κάτι παραπάνω. Ελπίζω να χαμογέλασε ο κόσμος στην Ελλάδα, από τη δύναμη που δείξαμε.

 

Σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε με επιτυχία η διήμερη αθλητική διοργάνωση πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης των Δημοτικών σχολείων Μοσχάτου.

 
Με την συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

         Η διοργάνωση γίνεται  στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) και στο Κλειστό Γήπεδο της παραλίας (Ποσειδώνος 61-63).
την πρώτη ημέρα  
Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) 
Προημιτελικά
Στην αναμέτρηση 4ο Δημοτικό με6ο Δημοτικό νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε 
η ομάδα του 4ου Δημοτικού.
Στην αναμέτρηση  5ο Δημοτικό - 2ο Δημοτικό  νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε 
η ομάδα του 2ου Δημοτικού.
Στην αναμέτρηση1ο Δημοτικό - 3ο Δημοτικό νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε 
η ομάδα του 1ου Δημοτικού.

 Ημιτελικός 

 Στην αναμέτρηση1ο Δημοτικό - 2ο Δημοτικό νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε 
η ομάδα του 2ου Δημοτικού στην παράταση.
Στον αυριανό τελικό θα παίξουν η ομάδα του  2ου Δημοτικού με την ομάδα του 4ου Δημοτικού η οποία  πέρασε στον τελικό έπειτα απο κλήρωση χωρίς να χρειαστεί να δώσει αγώνα.
Πετοσφαίριση Κοριτσιών: 

 Κλειστό Γήπεδο παραλίας ( Ποσειδώνος 61-63)
Στον αυριανό τελικό θα παίξουν η ομάδα του  6ου Δημοτικού με την ομάδα του 3ου Δημοτικού. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) 

10:00 Τελικός Πετοσφαίρισης Κοριτσιών
11:00 Τελικός Καλαθοσφαίρισης Αγοριών
12:00 Απονομή Βραβείων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
8/6/2012





        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με επιστήμονες-οδοντιάτρους του Μοσχάτου και του Ταύρου διοργανώνει δωρεάν οδοντιατρική εξέταση για την έκδοση πιστοποιητικού για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και τους υποψήφιους μαθητές της 1ης Δημοτικού. 
       
        Πιο συγκεκριμένα:
        Για το Μοσχάτο, ο κύριος Πασιαρδής Χάρης, χειρούργος οδοντίατρος, θα δέχεται στο ιατρείο του, Δροσίνη 7 στο Μοσχάτο, το Σάββατο 9/6/12 από τις 11.30πμ-12.30 το μεσημέρι και το Σάββατο 16/6/12 από τις 9.30 πμ-11.30 πμ (τηλ. 210 9400610).

        Για τον Ταύρο, η κυρία Τσάμη Ιωάννα, χειρούργος οδοντίατρος, θα δέχεται στο ιατρείο της, Θράκης 8 στον Ταύρο, από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 13.00 έως τις 14.00 (τηλ. 210 3473749).

                                      Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους Δήμους

Κορύφωση με την 48ωρη απεργία το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου

Με αίτημα την «ίση μεταχείριση όλων των εμπλεκομένων εργαζομένων στις εκλογικές εργασίες», το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση του, αποχή όλων των εργαζομένων των ΟΤΑ από κάθε εκλογική εργασία μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου, καθώς και την προκήρυξη 48ωρης απεργίας το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου.

περισσότερα στο
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/364368/etoimazoun-kinitopoiiseis-oi-ergazomenoi-stous-dimous/ 

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ΚΟΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ(δειτε video)

ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ!! 
ΚΟΣΜΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ... 

ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΡΜΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...

δείτε το video   
http://www.youtube.com/watch?v=z_twqjNhHKE&feature=youtu.be 



πηγή http://www.facebook.com/photo.php?fbid=395396553809931&set=a.395396530476600.113515.249817201701201&type=1


Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» του Ρεμί Ντε Βος που παρουσίασαν το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το www.tospirto.net



Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο Γιώργος Καραμίχος - σκηνοθέτης
και οι τρεις πρωταγωνιστές
Φιλαρέτη Κομνηνού, Ορφέας Αυγουστίδης,  Μαρλέν Σαΐτη
συνεχίζουν για άλλες 7 παραστάσεις την επιτυχημένη
μαύρη κωμωδία
με την απρόσμενη ανατροπή του τέλους!
Από την Παρασκευή 15 έως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012
(εκτός από την Κυριακή των εκλογών 17.6)

Το έργο του Ρεμί Ντε Βος «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του «Το Low Budget Festival μιλάει ...γαλλικά» που διοργάνωσε το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το  www.tospirto.net στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Είχαν προγραμματιστεί 3 παραστάσεις (31/5 & 1, 2/6), οι οποίες λόγω  του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού έγιναν 5 (στις ίδιες ημερομηνίες), χωρίς όμως και αυτές να επαρκέσουν για να καλύψουν τη ζήτηση.
Έτσι, η μαύρη κωμωδία "Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος" αυτονομείται και συνεχίζει την πορεία της για μία ακόμη εβδομάδα: Από την Παρασκευή 15 έως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 (εξαιρείται η Κυριακή των εκλογών, 17.6.2012), στον ίδιο, ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
«Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»
του Ρεμί Ντε Βος

Μετάφραση: Δημήτρης Φίλιας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος
Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Νασιάκος
Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα
Σχεδιασμός ρούχων: Χριστίνα Πανοπούλου
Μουσική επιμέλεια-επεξεργασία: Δημήτρης Γαλανόπουλος
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Βιργινία Κυπριώτη-Χρύσα Τσουμάνη

Παίζουν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Ορφέας Αυγουστίδης, Μαρλέν Σαΐτη

Μαντλέν - η μαμά.  Σιμόν - ο γιος.  Αν – ο παιδικός έρωτας του Σιμόν.
Ένα τρίγωνο με πολύ εύκαμπτες γωνίες.  Μια μαύρη κωμωδία που ξεκινά από την αποτέφρωση της γιαγιάς και καταλήγει σε ένα γάμο.
Ένα ατύχημα με την τεφροδόχο αποτελεί την αφορμή για ένα άγριο και διασκεδαστικό παιχνίδι συναισθηματικών εναλλαγών ανάμεσα στο πένθος και στον έρωτα.
Τρία πρόσωπα, εκτός τόπου και χρόνου, που καλούνται να επαναδιαπραγματευθούν τους φόβους και τις επιθυμίες τους και να έρθουν αντιμέτωπα με τα συμπλέγματα τού παρελθόντος και τα φαντάσματα τού μέλλοντος.
Όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο μεταφραστής τού έργου Δημήτρης Φίλιας, ο συγγραφέας Ρεμί Ντε Βος διαθέτει μια σύγχρονη ανατρεπτική γραφή, που ανοίγει νέα θεατρικά μονοπάτια, στην αυγή του 21ου αιώνα.
«Το έργο μιλάει για την αγάπη, τον θάνατο και τον χρόνο που περνάει (αναμφίβολα, δίχως άλλη επιλογή). Αναφέρεται στο ψέμα, στο μίσος, στην επιθυμία και την τρέλα. Και σε πολλά ακόμη θέματα (...)» - Remi de Vos

Το Μέχρι να μας χωρίσει ο Θάνατος αποτέλεσε νέα δημιουργία στο πλαίσιο καλλιτεχνικής διαμονής στο CDDB - Theatre de Lorient και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό τον Οκτώβριο του 2006, πριν ανέβει στο Παρίσι στο theatre du Rond-Point. (Πηγή: www.theatre-contemporain.net)


REMI DE VOS
Ο συγγραφέας
Γεννημένος το 1963 στη Dunkerque, ο Remi De Vos εγκαθίσταται στο Παρίσι για να παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου. Την ίδια εποχή ζει κάνοντας διάφορες δουλειές: οδηγός ασθενοφόρου, νυχτοφύλακας, εργάτης μεταλλείων, μεταφορέας... Το 1993 αφιερώνεται στη θεατρική γραφή και κερδίζει την υποτροφία Beaumarchais. Το 1997 συμμετέχει στη συγγραφή του Andre le magnifique από κοινού με τους ηθοποιούς του έργου, το οποίο και αποσπά πληθώρα βραβείων Moliere: καλύτερου ηθοποιού, καλύτερης δημιουργικής παράστασης, καλύτερης κωμικής παράστασης, αντρικής αποκάλυψης, γυναικείας αποκάλυψης...

Ο σκηνοθέτης
Ο Γιώργος Καραμίχος γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στη Βέροια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου. Έχει μεγάλη πορεία στο θέατρο, με παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Επίσης, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις τηλεοπτικές του συμμετοχές.

«Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»
του Ρεμί Ντε Βος
Από την Παρασκευή 15 έως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012
(Εκτός από την Κυριακή των εκλογών, 17.6)
Αίθουσα: Ειδικά διαμορφωμένος υπόγειος χώρος
Διάρκεια: 70’
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:00


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση

Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Περιγραφή: Z:\All users\TOSPIRTO\LOGOS\tospirto\tospirto.net_finallogo\Capture.JPG    Περιγραφή: Z:\billini\low_budget_galliko\keimena_programma\IF_Logo-GRECE.jpg        

ΧΟΡΗΓΟΣ
http://www.mcf.gr/pictures/b_6592_or_logo_sisley_noir_web_sponsor.jpg

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr



Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Θέατρο Ένα Στην Αθήνα ο μονόλογος «Ιφιγένεια εν Όρεμ» του NeilLaBute- στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους Τετάρτη 6 έως Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 21:30



Ο μονόλογος «Ιφιγένεια Εν Όρεμ» του NeilLaBute από τον Ανδρέα Αραούζο σε σκηνοθεσία Αντρέα Χριστοδουλίδη, μετά την περιοδεία του στο Κάμντεν του Λονδίνου, την Όπερα της Δαμασκού και το Evry-sur-Seineστο Παρίσι, θα παρουσιαστεί φέτος και στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για 5 παραστάσεις, από τις 6  έως τις 10 Ιουνίου 2012, στις 21:30

Δεν πρόκειται για τον κλασικό Αγαμέμνονα αλλά για ένα σύγχρονο θεατρικό κομμάτι από τη συλλογή του Αμερικανού NeilLaBute «bash», όπου το νορμάλ φλερτάρει το μπρουτάλ. Ο απόηχος τραγωδίας στον τίτλο έρχεται σε αντίθεση με την απλή και ψυχρή καθημερινότητα του λόγου. Μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ένας άντρας καταθέτει σε έναν άγνωστο την ύπουλη φρίκη της ζωής του. Μια ζωή η οποία… συνεχίζεται.

Ο συγγραφέας έχει εξυμνηθεί από κριτικούς για την ντόμπρα και ανησυχαστική απεικόνιση των ανθρωπίνων σχέσεων στα έργα του. Η Boston Herald έγραψε:  «Ο LaBute εξερευνά πόσο μπανάλ είναι το «κακό»… γι’ αυτούς που διψούν για άμεσο, προκλητικό θέατρο.»

Με την ευκαιρία της περιοδείας θα δοθεί και στη Λευκωσία άλλη μία παράσταση του μονολόγου που τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό άφησε τη γεμάτη αίθουσα σε μια συγκλονιστική σιωπή.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Ηθοποιός: Ανδρέας Αραούζος
Διευθυντής   Σκηνής: Νίκος Ζαβαλλής
Θέατρο Ένα (Λευκωσία)

Γλώσσα: Στην Αγγλική  με Ελληνικούς υπέρτιτλους
Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά
Αίθουσα: Black Box
Εισιτήρια:       12€
                        10€  Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) &                                                           Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/  Κάτοχοι                                                      Κάρτας  Πολιτισμού/ ΑμΕΑ/  Άνω των 65
                         

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου - Πολιτιστικές Υπηρεσίες.

*********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84          BHMA FM 99.5            Ως 3
e-go.gr,               ελculture.gr                  clickatlife.gr       
culturenow.gr    mediasoup.gr               monopoli.gr       in2life.gr
camerastyloonline.wordpress.com

Γραφείο Τύπου ΙΜΚΧαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 8 και 9 Ιουνίου 2012


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
7/6/2012


        Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 ξεκινά η διήμερη αθλητική διοργάνωση πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης των Δημοτικών σχολείων Μοσχάτου-Ταύρου. Με την συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζεται ένας θεσμός πολλών χρόνων της πόλης μας, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν από την έλλειψη γυμναστών στο Δήμο την φετινή χρονιά.
        Αρωγοί στη διοργάνωση της εκδήλωσης έχουν σταθεί η Ένωση Γονέων Μοσχάτου, οι διευθυντές και δάσκαλοι των σχολείων, τα αθλητικά σωματεία της πόλης και εθελοντές ομάδες. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) και στο Κλειστό Γήπεδο της παραλίας (Ποσειδώνος 61-63).
        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου, ενώ με το πέρας της διοργάνωσης θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες που θα διακριθούν.


Πρόγραμμα  Σχολικών Αγώνων


Παρασκευή 8/6/12

Καλαθοσφαίριση Αγοριών:

Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) 

16:30:  4ο Δημοτικό - 6ο Δημοτικό
17:30:  5ο Δημοτικό - 2ο Δημοτικό
18:15:  1ο Δημοτικό - 3ο Δημοτικό

19:00 Ημιτελικός 

Πετοσφαίριση Κοριτσιών: 

 Κλειστό Γήπεδο παραλίας ( Ποσειδώνος 61-63)

16:30:  4ο Δημοτικό - 6ο Δημοτικό
17:30:  5ο Δημοτικό - 2ο Δημοτικό
18:15:  1ο Δημοτικό - 3ο Δημοτικό

19:00 Ημιτελικός 

Σάββατο 9/6/12

Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) 

10:00 Τελικός Πετοσφαίρισης Κοριτσιών
11:00 Τελικός Καλαθοσφαίρισης Αγοριών
12:00 Απονομή Βραβείων