Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων της νεροποντής από τη Δημοτική Αρχή Μοσχάτου-Ταύρου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019612 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
25/2/2013

       Με εντατικούς ρυθμούς τα συνεργεία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου εργάστηκαν και εργάζονται για την αποκατάσταση των προβλημάτων που διαμορφώθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές της Παρασκευής.
       Όλο το Σαββατοκύριακο και σήμερα, συνεργεία με μηχανολογικό εξοπλισμό από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας και από την περιφέρεια Αττικής, προβαίνουν στην αποκομιδή εκατοντάδων τόνων φερτών υλικών (μπάζα), τα οποία είχαν καταλήξει στις εκβολές του Ιλισού. Άμεση ήταν και η παρέμβαση στην Αργοστολίου και Θεσσαλονίκης, όπου με αντλίες τραβήχτηκαν τα νερά και στη συνέχεια πλύθηκε και καθαρίστηκε όλη η περιοχή.
       Το Σάββατο  κλιμάκιο με τεχνικούς του Δήμου προέβη σε έλεγχο όλων των σχολικών μονάδων που αντιμετώπισαν πρόβλημα από τις καταιγίδες σε Μοσχάτο και Ταύρο, ελέγχοντας τα κτίρια και τις ηλεκτρο-υδραυλικές εγκαταστάσεις των σχολείων, προκειμένου να είναι όλες οι μονάδες έτοιμες για απρόσκοπτη λειτουργία από σήμερα.
        
                                                             
 Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου