Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ισόπαλος με 1-1 τελείωσε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Φωστήρα και της Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου που έγινε λόγω των εγκαινίων των καινούργιων προβολέων του σταδίου Σπύρου Γιαλαμπίδη.

Ένα πολύ ωραίο φιλικό αγώνα είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι του Δήμου Μοσχάτου&Ταύρου μεταξύ του Φωστήρα και της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου με την ευκαιρία των εγκαινίων των καινούργιων προβολέων του σταδίου Σπύρου Γιαλαμπίδη.
Στο αγώνα αυτόν δόθηκε η ευκαιρία να συσφικτούν ακόμη περισσότερο οι σχέσεις των δύο ομάδων αλλά και των ανθρώπων του Ταύρου και Μοσχάτου.
Κατά την γνώμη μας αυτό εμείς το είδαμε και χαρήκαμε παρα πολύ διότι ενωμένοι πολίτες σίγουρα μπορούν να κάνουν πολλά καλά μαζί για τον τόπο τους.
Ελπίζουμε φυσικά να αρχίσουμε με τίς  αθλητικές  ομάδες μας Φωστήρα  και 

ΑΕ Μοσχάτου να τις δούμε να ανεβαίνουν και οι δύο στην ανώτερη κατηγορία(έχουν κάνει σημαντικά βήματα μέχρι στιγμής για αυτό) και το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο Καραισκάκη να δούμε Κυπελλούχο Πειραιώς την Μοσχατάρα μας.

Στο  σημερινό φιλικό αγώνα οι προπονητές των ομάδων Γεωργούλης και Δημητρίου  δοκίμασαν και τους δεκαέξι  παίκτες τους που είχαν στο πάγκο, οι οποίοι έπαιξαν όλοι για αρκετό χρονικό διάστημα και έβγαλαν φυσικά τα κατάλληλα αγωνιστικά συμπεράσματα.
 Το  πρώτο ημίχρονο   τελείωσε 0-0 αλλά΄στο δεύτερο προηγήθηκε το Μοσχάτο με τον Κοντοπάνο περίπου στο 63' και ισοφάρισε ο Φωστήρας περίπου στο 76'.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια για τις ομάδες μας.


http://moshatotaurossporty.blogspot.com/2013/03/1-1_3260.html