Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΤΑΥΡΟΣ, 1/4/2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με θέμα «Πρόληψη της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού (σχολικού και διαδικτυακού)»

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με ομιλητές τους ψυχολόγους του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, κ. Σταυρούλα Καραγιάννη, κ. Ιωάννη Τζορμπατζάκη και κ. Ευαγγελία Πυλαρινού και με την ευγενή συμμετοχή της κ. Ελευθερίας Παναγιωτοπούλου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου και ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Ταύρου, κ. Πέτρος Καραφωτιάς, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Στάθης Καραβασέλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μελέτης, δάσκαλοι και γονείς, που με ενδιαφέρον παρακολούθησαν τη συζήτηση και συμμετείχαν με πλήθος ερωτήσεων προς τους ομιλητές.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και τη συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά με καίρια θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα.

Το ΔΣ του Συλλόγου
 
https://www.facebook.com/syllogos.goneon