Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ...ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 ξεκινούν οι καλοκαιρινές προβολές του “Σινέ-Κήπου” στο Μοσχάτο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
5/6/2013




        Κινηματογραφικές βραδιές με χαμηλό εισιτήριο, αλλά και με δωρεάν είσοδο θα απολαύσουν οι θεατές στους δύο δημοτικούς κινηματογράφους του Δήμου μας. Το “Σινέ Κήπος” στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως) και η “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο (Πάρκο Ηρώων-Ενόπλων Δυνάμεων) για ένα ακόμα καλοκαίρι κλείνουν ραντεβού με τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους σε δύο προσεγμένους χώρους που διαχειρίζεται η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
        Το “Σινέ Κήπος” στο Μοσχάτο ξεκινά πρώτο τις προβολές του, υποσχόμενο στους θεατές του ένα δροσερό και ανανεωμένο περιβάλλον για 26η χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών που ξεκινά από τις 6 Ιουνίου και φτάνει μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2013. Με δύο προβολές κάθε μέρα, με ταινίες Α΄ προβολής, παιδικές παραγωγές, ειδικά αφιερώματα και ανανεωμένες υπηρεσίες (μπαράκι με λιχουδιές και δροσερές εκπλήξεις), θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά πόλο έλξης για την καλοκαιρινή διασκέδαση των πολιτών.
        Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, η σημαντική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων θα ισχύσει και τη φετινή περίοδο. Με γενική είσοδο 5 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 3 ευρώ, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους μας και τους επισκέπτες να ψυχαγωγηθούν με χαμηλό κόστος, επιλέγοντας ανάμεσα σε πλούσιο κινηματογραφικό ρεπερτόριο, για όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες. Επιπρόσθετα, με ειδικό δελτίο που θα χορηγείται από το γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Ξενοφώντας 4, τηλ.2104834614), προβλέπεται ελεύθερη είσοδος για δημότες και κατοίκους ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, για ΑΜΕΑ, όπως και για τα μέλη των δύο ΚΑΠΗ με την επίδειξη της κάρτας-μέλους.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Αποτελεί προτεραιότητά μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και πολιτισμού με πολύ χαμηλό κόστος.  Στόχος μας, η δημιουργική κάλυψη του ελεύθερου χρόνου των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων. Είμαι σίγουρος ότι για μία ακόμη χρονιά, το “Σινέ-Κήπος” στο Μοσχάτο, ο πρώτος Δημοτικός Θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα και το σινέ “Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο που τη φετινή περίοδο θα παρουσιάσει ένα ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και προβολές, θα αποτελέσουν ένα στέκι δροσιάς και ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή που τόσο το έχουμε ανάγκη».
       
    


   Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου