Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Καθαίρεση διαφημιστικών πινακίδων από στύλους στο Μοσχάτο και τον Ταύρο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019612 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
22/8/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




       Με εντατικούς ρυθμούς τα συνεργεία του Δήμου μας εργάστηκαν προκειμένου να απομακρύνουν τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από στύλους στους δρόμους του Μοσχάτου και του Ταύρου. 
       Συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Μοσχάτου, απομακρύνθηκαν οι πινακίδες από τις εξής οδούς: Ποσειδώνος, Κωνσταντινουπόλεως, Πίνδου, Μακρυγιάννη, Χρ. Σμύρνης, Πλάτωνος, Καποδιστρίου, Ελ. Βενιζέλου, Θεσσαλονίκης (βόρεια των γραμμών του τρένου, Κονδύλη, Πύργου και Πειραιώς (από Κηφισό ποταμό έως Χαμοστέρνας). Στη Δημοτική Ενότητα Ταύρου αντίστοιχα, από τους δρόμους: Χρ. Σμύρνης, 25ης Μαρτίου, Μακεδονίας, Λ. Ειρήνης, Ήρας, Δήμητρος, Κωνσταντινουπόλεως, Ελ. Βενιζέλου και Σμύρνης.
       Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Τα συνεργεία μας απομάκρυναν μέσα σε τρεις μέρες τις  παράνομα τοποθετημένες διαφημιστικές πινακίδες από τους δρόμους του Μοσχάτου και του Ταύρου. Στόχος αυτής μας της ενέργειας, ο καθαρισμός και η αισθητική αναβάθμιση της πόλης, αλλά και η ασφάλεια των οδηγών και των πεζών. Ζητάμε και τη συνεργασία των δημοτών μας σε αντίστοιχες ενέργειες, γιατί μόνο με τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους ενός σύγχρονου Δήμου”. 
        

                                                               

      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου