Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.



Μετά την απομάκρυνση από την πόλη μας των υπηρεσιών του Ο.Α.Ε.Δ , των διοικητικών υπηρεσιών του Ι.Κ.Α., του δικαστικού τμήματος της Δ.Ο.Υ Μοσχάτου , την απαξίωση και δια της διολίσθησης υπολειτουργία των υγειονομικών υπηρεσιών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αφού δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις γιατρών βασικών ειδικοτήτων και στο Μοσχάτο και στον Ταύρο και ενώ οι υποσχέσεις των ιθυνόντων προς τη Δημοτική Αρχή προ επταμήνου για κάλυψη των κενών μετά την επίσκεψη της Τρόικας το Μάρτιο ουδέποτε υλοποιήθηκαν αν και έγιναν από τους διοικούντες το Δήμο μας πιστευτές με αποτέλεσμα τον καθησυχασμό των συμπολιτών μας , σήμερα λάβαμε την πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Παρασκευή 27/9/2013 και ώρα 15:00 για να συζητηθεί η επιστολή των εργαζομένων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ που καλούν τις δημοτικές αρχές να αποτρέψουν το κλείσιμο των υγειονομικών υπηρεσιών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ σε όλη τη χώρα.


Η ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής που θεωρεί ότι με ανακοινώσεις ,
ραντεβού με διάφορους ιθύνοντες , ψηφίσματα και δελτία τύπου μπορεί να αποτρέψει την διάλυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών στην πόλη μας εν μέσω μνημονίου και εντολοδόχων υπουργών έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα που τα βιώνουν όλοι οι συμπολίτες μας με την καθημερινή ταλαιπωρία που υφίστανται.
Επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε εξελίξεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο και των πρωτοβάθμιων υγειονομικών υπηρεσιών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ σε Μοσχάτο και Ταύρο ως δημοτική παράταξη καλούμε τους συμπολίτες/τισσες μας να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να αποτρέψουμε δυναμικά και διεκδικητικά άλλη μια υποβάθμιση για την πόλη μας με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στις δύο κοινότητες.
Καλούμε την δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
ως αιρετή διοίκηση και να σταματήσει να παίζει το διπλό παιχνίδι και με το λαό τάχα μου αλλά και με τις μνημονιακές πολιτικές του κόμματος που την στηρίζει.
Οι περιστάσεις απαιτούν έγκαιρη και δυναμική αντίδραση με την σύμπραξη όλων των συμπολιτών μας για να αποτρέψουμε την τελειωτική υποβάθμιση - διάλυση των κοινωνικών δομών στην πόλη μας.
Ως δημοτική παράταξη και με στόχο την ευρύτερη συνεργασία και άλλων δημοτικών παρατάξεων που αντιστέκονται στη λαίλαπα που βιώνουν οι συμπολίτες μας θα κινηθούμε με γνώμονα την αποτροπή και την αντίσταση σε τέτοιου είδους διαλυτικές για την πόλη μας καταστάσεις.
Οι βαριά φορολογούμενοι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου δεν επαιτούν αλλά απαιτούν . Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι καθ' ύλην αρμόδιοι.
Τέλος η Ανοχή .
Οδηγεί σε Συνενοχή και εντέλει σε Καταστροφή και του Κοινωνικού Κράτους και της Αυτοδιοίκησης.

Ας βάλουμε ένα τέλος στη συνεχή υποβάθμιση της πόλης μας με πράξεις και όχι με λόγια.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ



 https://www.facebook.com/aris.kremmidas