Σάββατο 20 Απριλίου 2013

1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου: Ημερίδα με τίτλο "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ,ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ " στα πλαίσια της παρουσίασης του προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα "ΔΙΑΧΕ'ΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ''

 H ημερίδα  στο πρώτο της μέρος  άρχισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Μοσχάτου κ. Ευθυμίου ,τον χαιρετισμό της υπεύθυνης  Αγωγής Υγείας Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης ΄Δ Αθήνας,κ.Μπακάλη Μαλαματής  και την εισαγωγή-παρουσίαση του θέματος της ημερίδας απο την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Αλεβίζου Κυριακή,Φιλόλογο.Θεατρικά δρώμενα απο τουσ μαθητές της Α'τάξης.

Στο δεύτερο μέρος '' Εφηβεία και επιθετική συμπεριφορά " απο τον εισηγητή Πάλλη Ευστράτιο ψυχολόγο ,ψυχοθεραπευτή παίδων και εφήβων.
και "Αναδεικνύοντας δεξιότητες,εξοστρακίζουμε τη βία και οδεύουμε στην ανάδυση της επαγγελματικής ταυτότητας του εφήβου".με εισηγήτρια την Βαμβουρά Κων/να, Κοινωνική Λειτουργός,Σύμβουλος Προσανατολισμού,υπεύθυνη ΣΕΠ του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολιμού(ΚΕΣΥΠ)Καλλιθέας ΄Δ Δ/νσης Εκπ/σης Αθήνας.   

Το τέλος τέθηκαν ερωτήσεις , έγινε συζήτηση και λύθηκαν πολλές απορίες.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν:
Η Aλεβίζου Κυριακή(Φιλόλογος) ο Καραγκιοζόπουλος Βασίλης(Τεχνολόγος)και η Μουτσοπούλου Λίλα (Θεατρολόγος)
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Νιφόρου Φωτεινή (Χημικός).






ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ:Ποδηλατοδρομία και η προβολή της ταινίας (Ο Μεγάλος δικτάτωρ - The Great Dictator).

Την 21η Απριλίου στις 17:00 το απόγευμα , θα ξεκινήσει ποδηλατοδρομία στους δρόμους του Μοσχάτου  με κατάληξη στις 19:00 στο σπίτι της Μεσοποταμίας.
 Κατόπιν στις 20:00 θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας (Ο Μεγάλος δικτάτωρ - The Great Dictator).

Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη.



Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: 24 Απριλίου 2013, στις 19:00 «ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ» Ύμνοι της Αγίας & Μεγάλης Εβδομάδος Σε μουσική Σύνθεση Μανώλη Χατζημάρκου Σολίστες: Χρόνης Αηδονίδης, Σοφία Μάνου, Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος και ο Γεώργιος Δεμελής Αφηγήτρια: Κατερίνα Λέχου Σκηνοθεσία: Βασίλης Αναστασίου





Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ι.Α.Α.
Τα έσοδα της συναυλίας
θα διατεθούν υπέρ των απόρων φοιτητών της Σχολής

&

Τρίτη 23 έως και Παρασκευή 26 Απριλίου 2013
"Ευγηρίας Εγκώμιον"

Πασχαλινό Εικαστικό Τετραήμερο Αλληλεγγύης  
του Ζωγράφου και Αρχιτέκτονα
Δημήτρη Ταλαγάνη

Τα έσοδα θα διατεθούν
υπέρ του Γηροκομείου Αθηνών και κυρίως των απόρων ενοίκων του
Η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της καθ’ ημάς  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διοργανώνει επίκαιρη Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, αφιερωμένη στον αείμνηστο Μεγάλο Δάσκαλο και Πρωτοψάλτη Μανώλη Χατζημάρκο, και στον Μεγάλο Χρόνη Αϊδονίδη.
Στην Συναυλία θα ακουστούν Βυζαντινοί Εκκλησιαστικοί Ύμνοι της Αγίας και  Μεγάλης Εβδομάδος, πλαισιωμένοι  από την ορχήστρα της Σχολής η οποία θα «ντύσει» μουσικά τους ερμηνευτές των ιερών κειμένων.  Η εκδήλωση θα γίνει στο Θέατρο του  Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), την 24ην Απριλίου 2013 με τίτλο:
«ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ»
Ύμνοι της Αγίας & Μεγάλης Εβδομάδος
Σε μουσική Σύνθεση Μανώλη Χατζημάρκου
Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς          Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Διεύθυνση: Γεώργιος Δεμελής
Χορός Ιεροψαλτών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Διεύθυνση Χορού: Ηλίας Ρεδιάδης-Τούμπας

Σολίστες: Χρόνης Αηδονίδης, Σοφία Μάνου,
            Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος και ο Γεώργιος Δεμελής
Αφηγήτρια: Κατερίνα Λέχου
Σκηνοθεσία:  Βασίλης Αναστασίου
Οργάνωση: Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ι.Α.Α.
Διεύθυνση Παραγωγής:  Μικρή Όπερα του Κόσμου - Αrt-Οn
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των απόρων φοιτητών της Σχολής

Υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και   του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β´
  
Στην εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Δάσκαλο της, του Δαμασκηνού Τέχνης, Μανώλη Χατζημάρκο, θα  τιμηθεί ο Δάσκαλος  Χρόνης Αϊδονίδης, με τη διάκριση για την πολυετή του προσφορά στην Παραδοσιακή μας Μουσική.
24 Απριλίου 2013, στις 19:00
«ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ»
Ύμνοι της Αγίας & Μεγάλης Εβδομάδος
Σε μουσική Σύνθεση Μανώλη Χατζημάρκου
Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ι.Α.Α.

Αίθουσα: Θέατρο
Γενική είσοδος: 10€, υπέρ των απόρων φοιτητών της Σχολής
Πληροφορίες στο Τηλ. 6973 177 214

Τρίτη 23 έως και Παρασκευή 26 Απριλίου 2013
"Ευγηρίας Εγκώμιον"
Πασχαλινό Εικαστικό Τετραήμερο Αλληλεγγύης  
του Ζωγράφου και Αρχιτέκτονα
Δημήτρη Ταλαγάνη

Με τον τίτλο  "Ευγηρίας Εγκώμιον" ο Ζωγράφος και Αρχιτέκτονας Δημήτρης Ταλαγάνης παρουσιάζει ένα Πασχαλινό Εικαστικό Τετραήμερο Αλληλεγγύης  (23-26 Απριλίου 2013) υπέρ του Γηροκομείου Αθηνών και κυρίως για την ενίσχυση των απόρων ενοίκων του Ιδρύματος.
Έργα από παλαιότερες δουλείες, κοσμήματα και μικρό – αντικείμενα πάνω σε ασήμι διατίθενται σε προσιτές τιμές από τον καλλιτέχνη για την απάλυνση τού άχθους της ηλικίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Θα παρουσιάσει επίσης ένα μεγάλο τρίπτυχο έργο με θέμα τη σταύρωση 2,5μΧ3μ. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά και είναι μικτής τεχνικής ανάγλυφες παραστάσεις πάνω σε φύλλο ασημιού σε συνδυασμό με χρώμα. Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης αγκάλιασε αμέσως την προσπάθεια και παρεχώρησε το χώρο.
Το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα θα παρουσιασθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος από τον καλλιτέχνη για τον ίδιο ιερό σκοπό.
Τρίτη 23 έως και Παρασκευή 26 Απριλίου 2013
"Ευγηρίας Εγκώμιον"
Πασχαλινό Εικαστικό Τετραήμερο Αλληλεγγύης  
του Ζωγράφου και Αρχιτέκτονα Δημήτρη Ταλαγάνη
Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Γηροκομείου Αθηνών και κυρίως των απόρων ενοίκων του

Αίθουσα: Εκθεσιακός χώρος 2ου ορόφου
'Ώρες λειτουργίας: 12:00 -22:00

*******

Στοιχεία για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής
Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής ιδρύθηκε την 1η Οκτωβρίου 1993 με πρωτοβουλία του τότε Προϊσταμένου του Ναού και νυν Μητροπολίτου Διδυμοτείχου κ.κ. Δαμασκηνού Καρπαθάκη, υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με σκοπό την ανάδειξη νέων Ιεροψαλτών για την στελέχωση των αναλογίων των Ιερών Ναών. Σήμερα Πρόεδρος της είναι ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμ. Πρωτοπρ. π. Ηλίας Δροσινός.
Κατά την φετινή Ακαδημαϊκή χρονιά η Σχολή μετονομάστηκε σε “ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ” με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Ειρηναίο Νάκο.
Καθηγητές τον Πανοσ. Αρχιμ. Ευστάθιο Ραφτόπουλο και τους Πρωτοψάλτες-καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής τους Αναστάσιο Μεντάκη, Κωνσταντίνο Αγγελίδη, Ηλία Ρεδιάδη-Τούμπα και Γεώργιο Δεμελή.
ΤΜΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΥΠΙΚΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΜΕΤΡΙΚΗ, ΣΟΛΦΕΖ, ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΩΝ, ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ
Με τη μετονομασία της Σχολής και σε Παραδοσιακής Μουσικής εισήχθησαν η εκμάθηση Παραδοσιακής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων με υπεύθυνο Καθηγητή του Τμήματος τον Γεώργιο Δεμελή (κανονάκι, Παραδοσιακό Τραγούδι) και τους καθηγητές Νικόλαο Γύρα (Λαούτο, Ούτι, Λάφτα), Σταυρούλα Σπανού (Σαντούρι), Κωνσταντίνο Καλατζή (Παραδοσιακά Κρουστά), Νικόλαο Βερύκοκο (Βιολί), Διονύσιο Θεοδόση (Κλαρίνο), Παναγιώτη Ηλιόπουλο (Φλογέρες, Νέυ), Μιχάλη Πιπίνη (Ούτι), Μιχάλη Μαμάη (Ταμπουρά), Κωνσταντίνα Γραμματοπούλου (Μπεϋντίρ).
ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΚΑΝΟΝΑΚΙ, ΛΑΟΥΤΟ, ΛΑΦΤΑ, ΟΥΤΙ, ΝΕΥ, ΒΙΟΛΙ, ΚΛΑΡΙΝΟ, ΦΛΟΓΕΡΕΣ, ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΤΖΟΥΡΑΣ, ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΚΙΘΑΡΑ, ΣΑΝΤΟΥΡΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ: ΤΟΥΜΠΕΛΕΚΙ, ΝΤΕΦΙΑ, ΝΤΑΟΥΛΙ, ΜΠΕΪΝΤΙΡ, ΡΕΚ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Η Σχολή στεγάζεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού, στο οικονομάτο. Οι εγγραφές γίνονται κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα όπως και η διδακτέα ύλη καθορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ γίνονται δεκτοί και σπουδαστές άλλων ωδείων κατόπιν κατατακτηρίων εξετάσεων.
Η φήμη της Σχολής μας έχει επεκταθεί και πέραν του Ελλαδικού χώρου και αυτό αποδεικνύεται από τους μαθητές που έχουν αποσταλεί από την επίσημη Εκκλησιαστική Αρχή της χώρας τους για την εκμάθηση της Βυζαντινής Μουσικής από χώρες όπως η Σερβία, η Ρουμανία, Ρωσία, η Κύπρος, η Συρία, η Αμερική, η Βουλγαρία και η Ουγγαρία.
Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και παρέχει πτυχίο και Δίπλωμα στους αποφοίτους της.
Η ΦΟΙΤΗΣΗ είναι πενταετής ή επταετής, συνεχής, υποχρεωτική και παρέχεται με συμβολικά δίδακτρα τα οποία  καταβάλλονται είτε εφάπαξ, είτε σε μηνιαία βάση.



ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
·        
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
·        
******
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ               METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84         BHMA FM 99.5           Ως 3
Ε-go.gr,               Ελculture.gr                Clickatlife.gr       
Culturenow.gr    Mediasoup.gr            Monopoli.gr       In2life.gr
Camera Stylo online

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις  08:00 – 22:00. 
Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.
Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00  έως 01:00. Από τις 01:01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.


Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ! ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, στις 20:00 "Από τον Δαίδαλο και τον Αρχιμήδη, στην Ελλάδα του 2013: Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα"



Γιατί η δημιουργία και η δουλειά είναι πολιτισμός



18 Απριλίου 2013



ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Ø  Ο γνωστότερος εφευρέτης της ελληνικής μυθολογίας είναι ο Δαίδαλος. Το παλάτι της Κνωσού, ο λαβύρινθος, οι πτητικές μηχανές, η τεχνητή αγελάδα της Πασιφάης, τα αγάλματα - φύλακες του λαβύρινθου που κινούνταν με υδράργυρο, το αλφάδι, το τσεκούρι, η σφήνα, οι ξύλινες κινούμενες κούκλες...

Ø  Ο Αρχιμήδης έγινε ο πρώτος χρήστης ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) όταν κατέστρεψε με τα Ηλιακά του κάτοπτρα το στόλο των Ρωμαίων.


Η NU*Age και ο Σπύρος Κουβέλης, σε συνεργασία με το  Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της εκστρατείας «οι Έλληνες μπορούν - Greeks Can!» και με την υποστήριξη της Endeavor Greece προσκαλούν στην εκδήλωση

"Από τον Δαίδαλο και τον Αρχιμήδη, στην Ελλάδα του 2013: Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα"

Συζήτηση ε με Έλληνες που δημιούργησαν, με Έλληνες που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα:

Ø  Πως μια καλή ιδέα μετατρέπεται σε επιχείρηση.
Ø  Τι είναι αυτό που την κάνει επιτυχημένη, ποιες είναι οι δυσκολίες.
Ø  Τι να κάνει κανείς και τι όχι.
Ø  Πάρτε ιδέες και φτιάξτε κι εσείς το δικό σας σχέδιο.


Ομιλητές:

Σπύρος Κουβέλης, 
Ένας χρόνος Greeks Can! Τι είδαμε, τι μάθαμε από τους ομιλητές και το κοινό μας

Χάρης Μακρυνιώτης,  Διευθύνων Σύμβουλος, Endeavor Greece
Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

Βασίλης Θεοχαράκης,  Πρόεδρος ΔΣ
Nanophos ΑΕ – Προϊόντα Νανοτεχνολογίας 

Γιώργος Βουλγαρούδης,  Διευθύνων Σύμβουλος
BrainBox – Συστήματα Μίσθωσης Ποδηλάτων

Μάρκος Βερέμης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος
Upstream S.A. – Mobile Technologies 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων:  210-3418579,  Δευ-Παρ 11:00 - 14:00


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!  - GREEKS CAN!
ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
"Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του 2013"

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, στις 20:00
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Διάρκεια: 20:00- 22:00

Είσοδος Ελεύθερη
Κρατήσεις θέσεων: 210 3418579, 11:00 - 14:00


Χορηγοί Επικοινωνίας Greeks Can!                                    CityPress,
                                                                                    FREESUNDAY
                                                                                    Flash 96.1
                                                                                    EUROCHARITY,
                                                                                    Υποβρύχιο,
                                                                                    All4Greece,
                                                                                    Sunny Channel,
                                                                                    POINTBLANK,
Χορηγός Φωτογραφικής κάλυψης Greeks Can!    RedCarpet.gr

*******

Ίδρυμα  Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. Where value begins
Dogkas Wines
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ΤΑ ΝΕΑ                       METROPOLIS              Το Ποντίκι
Αθήνα 9,84                 BHMAFM 99.5                        Ως 3
e-go.gr                                    ελculture.gr                clickatlife.gr
culturenow.gr            mediasoup.gr                         monopoli.gr      
in2life.gr                     camerastyloonline.wordpress.com


Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις  08:00 – 22:00. 
Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.
Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00  έως 01:00. Από τις 01:01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
210 5244648, 6972 710991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr