Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παναγιώτης Ψύλλας:Η Αποφασή μου να μην συμμετέχω ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά από το 1990 δεν είναι μια απόφαση αποστρατείας, ιδιώτευσης και αδρανοποίησης. Παραμένω ενεργός, μαχόμενος πολίτης....

Για πρώτη φορά από το 1990 και μετά δε θα συμμετέχω ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Η απόφαση λήφθηκε με εξαιρετική δυσκολία κι ομολογώ πως ήδη αισθάνομαι … άβολα. Θωρώ όμως πως ήταν μια συνετή και ρεαλιστική απόφαση. Δεν είναι μια απόφαση αποστρατείας, ιδιώτευσης και αδρανοποίησης. 
Παραμένω ενεργός, μαχόμενος πολίτης, δυναμικά παρών σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε κίνημα που αντιμάχεται τις πολιτικές της υποτέλειας, της αφαίμαξης του πλούτου του λαού μας, του ξεπουλήματος της ζωής μας, του στραγγαλισμού της αυτοδιοίκησης. 

Ευχαριστώ τον αγαπημένο μου φίλο Άρη Κρεμμύδα για την… αφόρητη πίεση που μου άσκησε όλο το προηγούμενο διάστημα, ευχαριστώ τον Άρη για το δικαίωμα στο όνειρο που το κρατά ζωντανό εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια κι εύχομαι στον ίδιο και στους «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή» καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές του Μάη. Θα είμαι δίπλα στους «Πολίτες…» και σήμερα και αύριο.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000800251930&fref=nf