Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Γιώργος Δαμηλάκος:Το μόνο σίγουρο είναι ότι o Παναγιώτης Ψύλλας δεν ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, επιτρέψτε μου να τον ξέρω λίγο παραπάνω από ότι άλλοι φίλοι του.....


Ελπίζω να μην βιαστούν κάποιοι νεόκοποι κριτικοί του fb και των Δημοτικών πεπραγμένων να με κρίνουν αυστηρά για τις παρακάτω σκέψεις μου, σχετικά με την απόφαση του Φίλου μου Παναγιώτη Ψύλλα και την μη συμμετοχή του στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.
 Γνωρίζω τον Παναγιώτη πολλά χρόνια και ξέρω πολύ καλά πως η απόφαση του είναι προϊόν ώριμης σκέψης. Ξέρω πολύ καλά και την αγάπη του για τα κοινά και τους αγώνες του για μια Πόλη και έναν Δήμο καλύτερο από αυτόν που κληρονομήσαμε.
 Πολλές φορές διαφωνήσαμε……, πάντα όμως βρίσκαμε τους τρόπους εκείνους να συνυπάρχουμε για το καλό των Συμπολιτών μας. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, επιτρέψτε μου να τον ξέρω λίγο παραπάνω από ότι άλλοι φίλοι του. 
Με στεναχωρεί το γεγονός της απόφασης του, γιατί άνθρωποι σαν τον Παναγιώτη δεν μας περισσεύουν, από όποια θέση και αν έχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης. Σέβομαι όμως την απόφαση του και ξέρω ότι θα ξαναβρεθούμε να πολεμάμε από κοινά ή διαφορετικά μετερίζια για έναν Δήμο καλύτερο για μια κοινωνία πιο δίκαιη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000800251930