Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου απο την Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ".


Η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" δηλώνει την αντίθεσή της στο επικείμενο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, που ιδιωτικοποιεί, εμπορευματοποιεί και τελικά καταστρέφει τις παραλίες μας. 

Στηρίζει την Πρωτοβουλία "240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό", που περιλαμβάνει μαραθώνιο από τα Ίσθμια μέχρι το Μαραθώνα, στο διάστημα 8 έως 12 Ιουλίου 2014. Στο πλαίσιο της στήριξης αυτής καλεί τους φίλους και τα μέλη της σε προ-συγκέντρωση αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ, 9-7-2014, στις 10.00 πμ. ακριβώς, στην οδό ΠΛΑΤΩΝΟΣ 13. Όσοι μπορέσουν να είναι εκεί, θα κατευθυνθούν στο σημείο υποδοχής του δρομέα Άγη Εμμανουήλ στην παραλία του Μοσχάτου (στις 10.30 π.μ. περίπου).

ΑΥΡΙΟ επίσης, 9 ΙΟΥΛΙΟΥ, στις 7.30 μ.μ., η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει τo Πανελλαδικό Δίκτυο  "Ακτές Ώρα Μηδέν " και η "Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό", στην ελεύθερη παραλία του Αγίου Κοσμά. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν έκθεση φωτογραφίας, ενημέρωση  μουσικό πρόγραμμα 

Φίλοι και Μέλη, 
ας δώσουμε όλοι το παρών.




ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
"ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ"